in

10 Παιδιά που δεν θα πιστέψεις ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα!

Κάθε φορά που βλέπεις μικρά παιδιά να παίζουν στην πλατεία δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο αφού όλα μοιάζουν ίδια. Ίσως να έχεις ακούσει ιστορίες ή να έχεις δει στο youtube διάφορα βίντεο από παιδιά που μπορούν κάνουν διάφορα πράγματα ή που δείχνουν κάπως περίεργα στην εμφάνισή τους.

Σήμερα θα σου δείξω 10 παιδιά που πολύ πιθανόν να μην έχεις δει ποτέ σου. Είτε πρόκειται για εξωτερική εμφάνιση, είτε για κάποιο ταλέντο, αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά απίστευτα. Αν δεν σου έλεγε κάποιος ότι υπάρχουν είναι πολύ πιθανόν να νόμιζες ότι έχουν βγει από κάποια ταινία.

10 Εκπληκτικά παιδιά που υπάρχουν στην πραγματικότητα!

Lu Hao

Αυτό το παιδί στα 4 του χρόνια ζυγίζει 60 κιλά. Είναι 5 φορές το κανονικό βάρος των παιδιών της ηλικίας του. Οι γιατροί θεωρούν ότι η περίπτωσή του είναι ένα ιατρικό μυστήριο. Τρώει καθημερινά 3 κούπες ρύζι και είναι συνεχώς πεινασμένος. Όταν οι γονείς του προσπάθησαν να περιορίσουν την διατροφή του τότε έβαλε τα κλάματα.

Pan Xianhang

Είναι ένα νεαρό αγόρι από την Κίνα που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται ιχθύωση. Σε αυτήν την ασθένεια ολόκληρο το σώμα καλύπτεται σιγά σιγά από ξηρό δέρμα που προκαλεί φαγούρα. Έχει αυτή τη νόσο από την γέννησή του και συχνά του προκαλεί δυσφορία και πόνο.

Giuliano και Claudio Stroe

Τα 2 αυτά παιδιά είναι από την Ρουμανία και είναι τα πιο δυνατά παιδιά στον κόσμο. Ξεκίνησαν το bodybuilding σε ηλικία μόλις 2 ετών και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα. Επίσης, έχουν καταφέρει να σπάσουν ρεκόρ γκίνες!

Richard Sandrak

Είναι γνωστός ως ο μικρός Ηρακλής και το πιο δυνατό αγόρι του κόσμου. Ζει στην Ουκρανία και είναι οικοδόμος καθώς και πρωταθλητής πολεμικής τέχνης. Σε ηλικία 8 ετών μπορούν να σηκώσει σε πάγκο 95 κιλά και να κάνει 600 κάμψεις.

Edam

Το 2013 γεννήθηκε ένα μωρό με εξαιρετικά μαύρο δέρμα. Ακόμα και μετά από 4 χρόνια ο Edam εξακολουθεί να έχει αυτό το χρώμα αναλλοίωτο και εκπλήσσει τους γύρω του αλλά και τους γιατρούς. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν είναι μόνο το δέρμα του που έχει αυτό το έντονα μαύρο χρώμα αλλά και τα μάτια. Αυτή είναι και η αιτία που έκανε την οικογένεια του να τον απορρίψει γιατί είναι πολύ τρομακτικός.

Lola Chuil

Είναι 16 χρονών και έχει 40 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram. Οι οργανισμοί που θέλουν να υπογράψουν σύμβαση μαζί της είναι πολλοί. Τα μάτια είναι έχουν γαλάζιο και γκρίζο και βλέποντάς την νομίζεις ότι είναι από άλλο πλανήτη.

Deepak Kumar Paswaan

Αυτό το παιδί από τον Ινδία έχει γεννηθεί με μερικώς ανεπτυγμένα χέρια και πόδια εξαιτίας του παρασιτικού δίδυμου αδερφού του που μεγαλώνει στο στομάχι του. Στην χώρα του τον έχουν ειρωνευτεί ιδιαίτερα για τον τρόπο που γεννήθηκε.

Gabby Williams

Αυτό το κοριτσάκι έχει μία ασθένεια που δεν έχει ονομαστεί ακόμα και της επιτρέπει να μην γερνάει. Τέσσερα χρόνια κανονικού χρόνου αντιστοιχούν σε ένα χρόνια για την μικρή. Η κατάστασή της είναι ακόμα ανεξήγητη.

Kristina Pimenova

Η ηλικία της είναι μόνο 9 ετών και έχει αναφερθεί ως το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο. Είναι από την Ρωσία και έχει ήδη καριέρα μοντέλου. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από ηλικία 3 ετών σε επώνυμες μάρκες.

Andy Lee

 

Ο πιτσιρικάς από το Χονγκ Κονγκ άρχισε να παίζει πιάνο σε ηλικία 3 ετών. Έχει πολύ μεγάλο ταλέντο στο να παίζει πιάνο. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί παίζει απ’έξω 3 κομμάτια του Mozart. Η βελτίωσή του στο πιάνο είναι απίστευτη αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του.

10 Παράξενες φοβίες που δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχουν!

Θα του μείνει αξέχαστη: Κάλεσε στο πρώτο τους ραντεβού άλλους 16 άντρες