in

500 τ.μ. με αξία πάνω από 10 εκατομμύρια: Το πολυτελές σπίτι που «κλείνουν» στην Ηρώδου Αττικού Παύλος και Μαρί Σαντάλ

Μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο πρωτότοκος γιος του Παύλος Γλύξμπουργκ ετοιμάζεται να αγοράσει δύο σπίτια στην Ελλάδα που το κόστος και η αξία τους ζαλίζουν ως νούμερα. Στην Αθήνα και στις Σπέτσες εστιάζουν Παύλος και Μαρί Σαντάλ ενώ οι συμφωνίες φέρονται να έχουν κλείσει.

Σε Ηρώδου Αττικού και Σπέτσες οι αγορές ακινήτων του Παύλου Γλύξμπουργκ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη αγορά αφορά βίλα στις Σπέτσες, το νησί όπου παντρεύτηκε ο αδερφός του Παύλου και όπου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνήθιζε να επισκέπτεται τα καλοκαίρια με τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

 

Η δεύτερη αγορά αφορά σπίτι στην Ηρώδου Αττικού, έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης, μια ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό. Στην καρδιά της Αθήνας, με θέα τις εγκαταστάσεις της προεδρικής φρουράς, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της χώρας.

Αναζητά διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού ο Παύλος Γλύξμπουργκ

Ο Έλληνας πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων μίλησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις και τις τελευταίες κινήσεις του Παύλου, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για Νέα Υόρκη. «Αναζητά διαμέρισμα στην περιοχή της Ηρώδου Αττικού», δήλωσε ο Κοσμάς Θεοδωρίδης.

Το scouting στην Ηρώδου Αττικού έχει ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται, το θέμα της αγοράς διαμερίσματος 500 τετραγωνικών βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Το κόστος της αγοράς αναμένεται να κυμανθεί από τα 10 μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ, με καλά πληροφορημένες πηγές να προβλέπουν ότι ακόμα και μέσα στον μήνα είναι πολύ πιθανό η αγοραπωλησία να προχωρήσει.

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Η δεύτερη αγορά με θέα στο Αιγαίο, στις Σπέτσες

Εκτός από την Αθήνα, η οικογένεια του Παύλου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και στην απόκτηση μιας εντυπωσιακής βίλας στις Σπέτσες, πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας, με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο.

Η βίλα σε μια έκταση 50.000 τετραγωνικών, διαθέτει μεταξύ άλλων ελικοδρόμιο, αλλά και πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Ανήκει στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της Folie Folie και σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα αναμένεται να φτάσει τα 15.000.000 ευρώ.

 

Μια σειρά από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ανέφεραν ότι Παύλος και Μαρί Σαντάλ είχαν νοικιάσει για ένα διάστημα τη συγκεκριμένη βίλα έναντι 15.000 ευρώ τον μήνα.

Οι σκέψεις και τα σχέδια της τέως βασιλικής οικογένειας στρέφουν και πάλι τα φώτα στον Παύλο, που σε λίγες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 40 ημερών, που θα γίνει στο Τατόι.

Οι φήμες τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ελλάδα ως μόνιμη κατοικία του. Οι αγορές αυτών των σπιτιών εν μέρη το επιβεβαιώνουν. Οπως επίσης φήμες τον θέλουν να κατεβαίνει και στην πολιτική ή τουλάχιστον να δέχεται πιέσεις για να κατέβει. Το μέλλον θα δείξει…

ΠΗΓΗ :

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της – «Έτριξαν» τα πατώματα και ο γαμπρός τρελάθηκε

Το είπε μόνο στον γιατρό του: Συγκλονίζει η τελευταία επιθυμία του Αγίου Παϊσίου λίγο πριν φύγει από τη ζωή