in

Αυτή Η Γυνάικα Έχει Ένα Σύζυγο, Έναν Αρραβωνιαστικό Και Δύο Epαστές Και Ζούν Χαρούμενοι Όλοι Μαζί!

Θέλουμε τα σχόλια σας για τη σχέση της Μαίρης?

Γνωρίστε τη Mary Crumpton.

Η Μαρία είναι μια γυναίκα που άρχισε να εξερευνά την σ3ξουαλικότητα της σε ηλικία 29 ετών.

Ήρθε να διαπιστώσει ότι αυτό που την προσέλκυσε περισσότερο ήταν πoλuγaμικές σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ενδιαφέρεται να είναι σε σχέση με περισσότερους από έναν ανθρώπους

Η πoλuγαμia υπήρξε σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και αιώνες τώρα.

Ωστόσο, ο όρος ΡΟlyαmοry δεν υπήρχε επίσημα μέχρι τη δεκαετία του ’90.

Το ΡΟlyαmοry περιγράφεται ως η επιθυμία για στενές σχέσεις με περισσότερους από έναν εpαστές

Ωστόσο, σε αντίθεση με την εξαπάτηση για το σημαντικό σας ταίρι, αυτοί που έχουν πολυμορφικές σχέσεις είναι σαφείς σχετικά με τις προθέσεις τους από νωρίς και το δηλώνουν όλοι όσοι εμπλέκονται να συναινούν.

Εάν δεν είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι μια τέτοια σχέση υπάρχει στον σημερινό κόσμο, ίσως απλά να κάνετε λάθος.

Αφήστε την ιστορία της Mary Crumpton να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για την αξία που μπορείτε να βρείτε στο ΡΟlyαmοry.

Η Μαρία είναι παντρεμένη με έναν άνδρα, ενώ έχει σχέση με έναν άλλο, μαζί με δύο φίλους.

Πηγή: Youtube

Μοιράστηκε την ιστορία της με το site Metro, εξηγώντας ότι άρχισε να εξερευνά την σ3ξουαλικότητα της αργά σε ηλικία 29 ετών.

Έχει αποκαλύψει, ” μεγάλωσα σε ένα αρκετά παραδοσιακό σπίτι. Είχα φίλους και ήταν μονογaμιkή. Στα είκοσι μου, παντρεύτηκα και εγκαταστάθηκα στο Chorlton που επρόκειτο να είμαι με το σύζυγό μου για όλη τη ζωή μου ».

Αυτό συμβαίνει συχνά με άτομα τα οποία δεν επιτρέπεται να σπάσουν μονογαμικά όρια όταν είναι νεότεροι.

Πηγή: Youtube

Η Crumpton λέει: “Τότε δεν αμφισβήτησα πραγματικά ότι έχω μόνο έναν εpaστή. Ήταν φυσιολογικό. ”

Ωστόσο, το πώς η κοινωνία αποφασίζει τι είναι «φυσιολογικό» είναι πιο συχνά διαφορετικό ,  εξαναγκάζοντας εκείνους που δεν ταιριάζουν στις παραδοσιακές ιδέες να επιλέγουν άλλους δρόμους

Εξήγησε: “Έχω μερικές φορές συναισθήματα για άλλους ανθρώπους, αλλά αισθάνθηκα ένοχη για να συνάψω σχέσεις  και το πήρα μόνο ως σημάδι ότι δεν μου άρεσε αρκετά και αποκλειστικά ο σύζυγός μου.

Όταν ο γάμος δεν λειτούργησε, συναντήθηκα με κάποιον άλλο και άρχισα μια μονογαμική σχέση μαζί του. ”

Πηγή: Youtube

Πως έγινε η μετάβαση στη σχέση με πολλούς εpαστές

Μπορεί να είναι μια μοναχική αίσθηση και δύσκολη, σαν να είσαι ο μόνος άνθρωπος που έχει συναισθήματα ενοχής ή ντροπής επειδή ενδιαφέρεται για περισσότερα από ένα άτομα τη φορά.

“Η ιδέα ότι η αγάπη για περισσότερα από ένα άτομα δεν μπορεί να με κάνει ένα γεμάτο ανθρώπινο ον  μου ήρθε όταν, σε μια παμπ, ήμουν ένα άτομο που είχα περισσότερους από έναν εραστές», δήλωσε η Crumpton.

“Ποτέ δεν είχα ξανακούσει τον όρο « πολuaμωρia »που σημαίνει« περισσότερο από μια αγάπη ». Ήμουν αρκετά συγκλονισμένη και περίεργος για το πώς όλα εργάστηκαν για μένα

Πηγή: Youtube

Όταν γνώρισε αυτό το άτομο, ήταν εκείνη την εποχή με τον σύντροφό της.

Ήταν, για την ανακούφισή της, περίεργος και για την πρακτική. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν αποφάσισε να σπάσει τη μονογaμιkή σχέση τους ακόμα.

Μόλις μερικά χρόνια αργότερα η Crumpton έφερε την ιδέα.

Πρότεινε στον εpαστή της να δοκιμάζουν  πώς είναι να είσαι σε μια ανοιχτή σχέση, μια συναινετικά μη μονογaμιkή σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Συμφώνησε και οι δύο βρήκαν έναν πρόσθετο εταίρο ο καθένας.

Τότε η Κrumpton γνώρισε μια στιγμή απελευθέρωσης.

Αποκάλυψε, “πήγα αμέσως σε αυτήν. Είχα έναν φίλο που ήμουν ήδη κοντά και  η φιλία μεταφέρθηκε πολύ φυσικά σε κάτι περισσότερο.

Ο σύντροφός μου είχε μια παρόμοια εμπειρία με έναν φίλο του. Ήταν μια αποκάλυψη για μένα.

Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι είμαι «συνδεδεμένος» με τον τρόπο αυτό πιθανότατα όλη μου η ζωή – το να αγαπώ περισσότερα από ένα άτομα τώρα φαίνεται σαν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο για μένα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει άλλος τρόπος ».

Πηγή: Instagram

Επί του παρόντος, δεν είναι πλέον με τον σύντροφο που διερεύνησε για πρώτη φορά το πολuaμωτήpιο της. Επί του παρόντος, είναι παντρεμένη με τον Tim, 43 ετών, και έχει έναν αρραβωνιαστικό, θα έχει μια τελετή δέσμευσης με την Chorlton Unitarian Church. Εκτός από αυτό, η Crumpton χρονολογεί δύο διαφορετικούς άντρες, Michael, 63, και James, 73.

Ισχυρίζεται ότι η συνύπαρξη με δύο από τους εpaστές της έχει πολλά πλεονεκτήματα. “Ένα από τα υπέροχα πράγματα για μια ζωή με περισσότερους από έναν εραστές είναι ότι δεν υπάρχει πίεση σε ένα άτομο να καλύψει όλες μου τις ανάγκες. Ο σύζυγός μου Τίμ και εγώ μοιραζόμαστε έναν ενθουσιασμό για τον περιβαλλοντισμό και όλα αυτά συνεπάγονται, όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και  vegαnίsm.

Με τον αρραβωνιαστικό μου Τζον Αγαπώ να παρακολουθώ επιστημονική φαντασία και πηγαίνουμε στην εκκλησία μαζί », είπε.

Πηγή: Instagram

Όσον αφορά την πολuaμιλia, η Crumpton επιβεβαίωσε: «Με πολλούς τρόπους, έχω διαπιστώσει ότι η ύπαρξη σε ανοιχτές σχέσεις με ανάγκασε να επικοινωνήσω πολύ καλύτερα.

Είμαι πολύ ειλικρινής και ανοικτή με τους συντρόφους μου για τα συναισθήματα και τις ανάγκες μου, με τέτοιο τρόπο που δεν είχα το θάρρος να είμαι σε προηγούμενες μονογaμιkές σχέσεις.

Πιστεύω λοιπόν ότι έχω ωριμάσει ως άνθρωπος και τώρα έχω καλύτερες και ισχυρότερες σχέσεις.

Φσικά, όλα αυτά είναι δυνατά σε μονογαμικές σχέσεις,  και δεν υποστηρίζω  ότι το ρlyαmry είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερο, απλά είναι διαφορετικό. Αλλά λειτουργεί καλά για μένα προσωπικά. ”

Τι νομίζετε για τη σχέση της Μαίρης

Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Και αν βρήκατε αυτή την ιστορία ενδιαφέρουσα, μοιραστείτε την με τους φίλους και την οικογένειά σας στο facebook για να δείτε τι σκέφτονται.

Απο τη συντακτική ομάδα τοy fanpage.gr

Ανέκδοτο: Ήτανε Λοιπόν Δυο Τρελοί Και Τους Έρχεται Η Ιδέα Να Παίξουν Ποδόσφαιρο

11 Πράγματα που Ψάχνουν οι Γυναίκες, στον Άντρα που θα Παντρευτούν.