in

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Για να με στηρίξει η σύντροφός μου οικονομικά, έγινε καθαρίστρια στο μετρό»

Κατάθεση ψυχής Ανδρέα Μικρούτσικου: «Τράβαγα τον αλίμονο αλλά στάθηκα όρθιος! Δε θα αφήσω κανέναν κεpατά να…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είχα ανθρώπους δίπλα μου. Κατ’ αρχήν έχω αξιοπρέπεια και διακριτικότητα. Βάζω στόχους και τους πετυχαίνω. Όχι ως αυθεντία, αλλά ως καλός μαθητής…

Ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time” και μεταξύ άλλων μίλησε για την σύντροφό του, Ελένη, η οποία στάθηκε δίπλα του σε όλες τις δυσκολίες.

Κάποια στιγμή αρρώστησα και έφτασα να μην έχω δραχμή τσακιστή. Με βοήθησε ο αδελφός μου και κάποια στιγμή λόγω και της ασθένειάς του -ταξίδια στο εξωτερικό, πολυδάπανες θεραπείες στη Γαλλία- άρχισε να μην έχει τη δυνατότητα να μου δώσει χρήματα”, είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε αναφερόμενος στη σύντροφο του: “Η Ελένη έφτασε να κάνει όποια δουλειά τής πέρναγε. Έγινε βενζινού. Ερχόταν σπίτι και μύριζε πετρέλαιο και βενζίνη. Την έδιωξαν από εκεί, έγινε καθαρίστρια στο μετρό. Σκίστηκε για να φέρνει ένα μικρό μεροκάματο, ένα μικρό μηνιάτικο, να επιβιώσουμε. Θα μπορούσε να πάει στην οικογένειά της, κι έμενε μαζί μου… πολλές φορές είχαμε κομμένο το ηλεκτρικό, ακόμα και το νερό. Δούλευε σαν σκυλί, την περίμενα να τελειώσει χαράματα, ερχόταν σπίτι και ήταν μαζί μου.

Δεν ήμουν σε καμία τηλεόραση και ποτέ δεν βγήκε να πει ότι το κάνει για αυταρέσκεια, και ταυτόχρονα έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρχουν κάποια χρήματα και να μην περάσουμε σε ένα είδος επαιτείας για να επιβιώσουμε. Είναι μια γυναίκα αξιοθαύμαστη. Είναι, μάλιστα, μάνα ενός παιδιού, έχει την κόρη της, τη Μαρία, την οποία ποτέ δεν έβγαλε από το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της. Μου συμπαραστάθηκε ουσιαστικά. Βέβαια, επειδή είμαι επίμονος άνθρωπος, μου σακατεύει το κεντρικό νευρικό σύστημα, αλλά χαλάλι της, την αθωώνω, χαλάλι της που τη γνώρισα”.

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στη συνεχεία, δήλωσε: «Όταν τράβαγα τον αλίμονο και χτύπαγε συνέχεια η πόρτα και κάνανε θυροκολλήσεις, κι ερχόταν το ένα εξώδικο μετά το άλλο, αν με έπαιρνες τηλέφωνο και μου έλεγες “Ανδρέα, συμβαίνει αυτό με τον πατέρα μου”, εγώ και αν δεν ήμουν εκεί με το σώμα μου, θα ήμουν με το πνεύμα μου. Θα μιλάγαμε όλο το βράδυ. Θα είχες δίπλα σου “ευήκοον ους”, θα άκουγε τα πάντα, και θα προσπαθούσα με τρυφερότητα να σου πω “δεν είσαι μόνη, είμαι κι εγώ μαζί σου”. Δεν με δάμασε, δεν με κατέβαλε το προσωπικό μου δράμα. Έχω υψηλό συναισθηματικό IQ –πιστεύω και το πνευματικό μου IQ είναι υψηλό-, αλλά το συναισθηματικό δεν θα αφήσω κανέναν κερατά να μου το αμφισβητήσει. Ξέρω να αγαπάω».

Ο Αντρέας Μικρούτσικος ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξης: «Είχα ανθρώπους δίπλα μου. Κατ’ αρχήν έχω αξιοπρέπεια και διακριτικότητα. Βάζω στόχους και τους πετυχαίνω. Όχι ως αυθεντία, αλλά ως καλός μαθητής. Ενεργητικότητα, δραστηριότητα. Δεν το έλυσα το θέμα με εργασιοθεραπεία, το έλυσα και νοητικά. Και μυαλό και ζητούμενα είχα πάρα πολλά. Πολύ δύσκολη περίοδος, ίσως να είναι και το πιο σημαντικό που πέτυχα στη ζωή μου. Γιατί εκεί που έχεις τα πάντα και ξαφνικά σε μια μέρα δεν έχεις τίποτα, εγώ στάθηκα όρθιος».

 

 

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Πάνος Σόμπολος: «Σıγά μην στεναχωρıέται ο παρουσıαστής ή ο ρεπόρτερ»

Γυναίκα με το Γ κεφαλαίο: Η Άντζελα Γκερέκου με νέο λουκ που τη δείχνει 20 χρόνια νεότερη – Όλες τρέχουν να το μιμηθούν