in

Μπαμπάς και γιος βρήκαν ένα κλουβί και αυτό που βρήκαν μέσα, τους άλλαξε τη ζωή!

Μπαμπάς και γιος βρήκαν ένα κλουβί- Αυτό που βρήκαν μέσα, τους άλλαξε τη ζωή!

Κάποιοι άνθρωποι αγαπούν τις γάτες. Κάποιοι άλλοι αγαπούν τους σκύλους. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που δεν κατηγοριοποιούνται ως προς την αγάπη τους για τα ζώα κι επιλέγουν να τα αγαπούν όλα! Ειδικά εκείνα που έχουν περάσει από σαράντα κύματα κι έχουν ταλαιπωρηθεί! Υπάρχουν πολλοί που εγκαταλείπουν τα ζώα τους. Σύμφωνα, μάλιστα, με αμερικάνικη έρευνα, από τα 7,6 εκατομμύρια ζώων που καταφτάνουν κάθε χρόνο σε καταφύγια, μόνο ένα μικρό ποσοστό αφήνεται εκεί από τους ιδιοκτήτες. Τα περισσότερα βρίσκονται παρατημένα στο δρόμο.

Πολλές φορές, μάλιστα, σε άθλια κατάσταση. Πριν λίγο καιρό, ο Bret Winingar και ο γιος του Zach έγιναν μάρτυρες ενός τέτοιου λυπηρού περιστατικού. Είχαν βγει βόλτα στην εξοχή του Little Rock με μηχανές, όταν εντόπισαν κάτι πολύ περίεργο. Οι δύο άνδρες σταμάτησαν και πλησίασαν στο σημείο. Αυτό που βρήκαν εκεί, θα κάνει τις καρδιές σας να ραγίσουν! Οι δύο άνδρες εντόπισαν στην άκρη του δρόμου ένα καλάθι μεταφοράς ζώου, το οποίο φαινόταν να βρίσκεται εκεί πολύ καιρό.

Όταν το πλησίασαν, διαπίστωσαν πως το “κλουβί” είχε μασηθεί. Προφανώς, κάποιος είχε προσπαθήσει να βγει από εκεί μέσα. Αμέσως ξεκλείδωσαν το κλουβί και σοκαρισμένοι βρήκαν μέσα ένα αδυνατισμένο ζώο, βουτηγμένο στις ίδιες του τις ακαθαρσίες. Το άτυχο ζωντανό πρέπει να ήταν πολύ καιρό κλεισμένο εκεί! Όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, έφεραν στο ταλαίπωρο ζώο φαγητό.

< Εκείνη γαύγισε με ευγνωμοσύνη. Ήταν θηλυκιά! Επιστρέφοντας με αυτοκίνητο στο σημείο που βρισκόταν η εγκαταλειμμένη σκυλίτσα, την πήραν μαζί τους. Μέσα στο αμάξι, το σκυλάκι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά για τη σωτηρία του. Την ονόμασαν Charlie Bravo. Ή CB για συντομία. Όταν έφτασαν σπίτι, την καθάρισαν και την περιποιήθηκαν. Αλλά η CB χρειαζόταν απαραιτήτως κτηνίατρο. Τα νύχια της είχαν μεγαλώσει τόσο, που έμπαιναν μέσα στις πατούσες της. Έτσι, το σκυλάκι δυσκολεύονταν να περπατήσει!

Η γιατρός φρόντισε τις πληγές του ζώου. Υπολογίστηκε πως η CB είναι περίπου 8 μηνών. Αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό έμεινε κλεισμένη σε αυτή τη φυλακή! Ο Bret φοβάται πως το σκυλάκι έμεινε κάμποσο καιρό μέσα στο κλουβί, γιατί οι λευκές πατούσες της είχαν “βαφτεί” από τις ακαθαρσίες!

Η οικογένεια αποφάσισε να την κρατήσει. Όχι μόνο μέχρι να γιατρευτούν οι πληγές της, αλλά για πάντα! Κανείς τους δεν ήθελε να την αποχωριστεί! Είναι, άλλωστε, προφανές το γιατί! Είναι γλυκύτατη! Πλέον, η CB έχει ένα σπίτι, τη φροντίδα που χρειάζεται κι ανθρώπους να την αγαπούν και να την προστατεύουν.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε, αλλά βρήκε πλέον την ευτυχία! Μάλιστα, όταν η ιστορία της διαδόθηκε στο διαδίκτυο, έγιναν πολλές δωρεές για τη φροντίδα της. Τα χρήματα που μαζεύτηκαν, χρησιμοποιήθηκαν για να γιατρευτεί η CB.

Όσα περίσσεψαν, δόθηκαν σε φιλοζωικές οργανώσεις. Αυτή τη στιγμή, η οικογένεια του Bret έχει 4 σκυλιά που υπεραγαπά και φροντίζει. Μάλλον, ετοιμάζονται κι αυτοί να ανοίξουν φιλοζωική οργάνωση! Θα την ονομάσουν “Οι Άγγελοι του Τσάρλι”… ή μήπως καλύτερα του.. Bret;

Πηγή: fanpage.gr

Γκρέμισε τη Μύκονο ο Θέμης Κανέλλος με την εμφάνιση του – Με μίνι φούστα και μπικίνι

Θρήνος στο Βόλο για τη 18χρονη που έχασε τη μάχη στη ΜΕΘ, άγνωστη η αιτία της πολυοργανικής ανεπάρκειας