in

«Μπαίνω στα gοοdy’s να φάω πριν λίγο, μόλις σχόλασα από δουλειά. Μπροστά μου ένας μπαμπάς με 4 παιδιά»

Η γεναιοδωρία αυτής της νεαρής κοπέλας αγγίζει τις καρδιές μας. Σε ένα ταχυφαγείο, αντιληφθείκε μια οικογένεια που αγωνιζόταν με την οικονομική της κατάσταση, και αποφάσισε να πληρώσει το γεύμα τους. Η απλή αλλά σπουδαία πράξη αυτή δείχνει πόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να έχει η ανθρώπινη ευγένεια και η προθυμία να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στιγμές ανάγκης. Με την αγάπη της, αυτή η κοπέλα έκανε τη διαφορά στη ζωή μιας οικογένειας και μας υπενθυμίζει τη σημασία της αλληλεγγύης και της συμπόνιας στον κόσμο μας.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

“Μπαίνω στα goody’s να φάω πριν λίγο, μόλις σχολάσα από δουλεια.

Μπροστά μου ένας μπαμπάς με 4 παιδιά από 5 μέχρι 10 χρονων το πολυ.

Ακούω το ένα να λεει: Μπαμπάκα, εκτός από το τσιμπεργκερ μπορώ να πάρω κ πατάτες μαξι να φάω;

Του λέει ευγενικά ο μπαμπας, θα πάρουμε την άλλη φορά αγοράκι μου. (Εντωμεταξυ εγώ βλέπω την έκφραση του μπαμπά μόλις τους το λέει), αμέσως πετάγεται το μικρο αδερφάκι του και λεει: μπαμπά εγώ μπορώ να πάρω το Νταμπλ τσιμπεργκερ το μεγαλο αυτή την φορά; Του απαντάει: όχι αγοράκι μου, δεν κάνει καλό το τόσο πολυ. Ας πάρουμε όλοι το μικρό να είμαστε ίσοι. (Πάλι είδα αυτή την έκφραση του μπαμπα). Παραγγέλνουν και πάνε κ περιμένουν υπομονετικά στο τραπέζι στο δεξί παράθυρο, βλέπω το μικρό αγοράκι που ζήταγε τις πατάτες να βλέπει τον απέναντι που τρώει τιςδικές του πατάτες.

Έρχεται η σειρά μου, της λέω τα δικά μου τα θέλω πακέτο. Σκύβω στην κοπέλα κ της λεω, θα πας 4 Νταμπλ τσισμπεργκερ, 4 μαξι πατάτες κ 4 αναψυκτικά ότι θέλουν σε αυτό το τραπέζι αλλά δεν θα πεις ότι είναι από εμένα, βρες κάτι κ πες. Ότι είναι δώρο από το μαγαζί. Με κοιτάει χαμογελάει και εγω πληρώνω 3 Νταμπλ, 3 μαξι πατάτες κ 3 αναψυκτικά . Μου κανει: τα δυο δικά σου κ τα δυο δικά μου.

Δεν λέω τίποτα απλά πληρώνω φεύγω κ της λέω σε ευχαριστώ πολυ πολυ. Μου κάνει εγώ σε ευχαρίστω.

Και κάπως έτσι περπατάω για να πάω σπίτι κ τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μου, όχι γιατί πλήρωσα τα μισά φαγητά κ η κοπέλα τα αλλα μισά αλλά γιατί κ εγώ έχω υπάρξει το παιδί με το ένα απλό τσιμπεργκερ στο παρελθόν που πολλές φορές του έλεγαν ότι οι πατάτες από έξω δεν κάνουν καλό. Μεγαλώνοντας κατάλαβα γτ δεν έκαναν καλό.

Να σε έχει καλά ο θεός κοπέλα μου. Ο οποιοσδήποτε θεός..”

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ..Ένσημα στο λεπτό – Μάθε πόσα έχεις μόνο με τον ΑΜΚΑ σου

Χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη η ελληνική τηλεóραση από εδώ και στο εξńς