in

Χαροπαλεύει Έλληνας τραγουδιστής – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την ζωή του

Ολοι μαζί νομίζω μπορούμε να βοηθήσουμε. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν…

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια παρακολουθώ άλλοτε απο πολύ κοντά άλλοτε διακριτικά την πορεία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Ενός καλλιτέχνη που ξεχώρισα τόσο μουσικά αλλά κυρίως ανθρώπινα. Σε τέτοιο βαθμό που για πρώτη φορά αποφάσισα να συνδεθώ μαζί του οικογενειακα, βαφτίζοντας την κορούλα του. Την μικρή Τσαμπίκα. Ένα μωρό που εξαιτίας του κορονοϊού δεν μπορώ να το συναντήσω, ούτε και ελέω συνθηκών να μετακινηθώ στη Ρόδο.

  • Ο Γιώργος Δασκαλάκης δεν είναι καλά. Μετά απο πολυήμερη διαμονή σε ιδιωτικό νοσοκομείο του νησιού, και δυο χειρουργεία καλείται πλεόν να δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα που έχει δώσει μέχρι σήμερα. Αυτόν της ζωής.
  • Γονατισμένος οικονομικά αλλά αποφασισμένος να ξαναδεί υγιής τα παιδιά του… ταξιδεύει το επόμενο διάστημα με την μητέρα του και πάλι στην Γερμανία. Αυτή τη φορά δεν θα επαναφέρει το στομάχι του. Αλλά θα αφαιρέσει μέρος απο το πάγκρεας και την χολή προκειμένου, οι γιατροί να δώσουν διέξοδο στις τροφές απο το διαλυμένο στομάχι, στο λεπτό έντερο του.
  • Αυτή την πολύ σοβαρή και συνάμα πολύ επικίνδυνη μικροχειρουργική επέμβαση θα κάνει ο Γερμανός καθηγητής DR.UWE HESSE. Η ζωή του κρέμεται στην κυριολεξία απο μια κλωστή.

Το μήνυμα που γράφουν οι φίλοι του στο Facebook συγκλονίζει:

“Ο άνθρωπος αυτός ταλαιπωρείται αφάνταστα με απανωτά χειρουργεία ενω η πρόγνωση των ιατρών είναι οτι θα μεταφερθεί και στην Γερμανία μετέπειτα ώστε να προβεί σε άλλες δύο λεπτές και δύσκολες εγχειρήσεις. Ο φιλος μας χρειάζεται την βοήθεια μας ώστε να αντέξει το δυσβάσταχτο ποσό των εξόδων των χειρουργείων, της νοσηλείας και της αποκατάστασης στην συνέχεια. Ο Γιώργος μας στο παρελθόν έχει σταθεί στο πλευρό πολλών ανθρώπων και τους έχει σταθεί ο ίδιος και οικονομικά και ηθικά. Μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΟ! Νομίζω ήρθε η στιγμή να του δείξουμε την Αγάπη μας και εμείς.Όσοι θα ήθελαν να βοηθήσουν τον Γιώργο μας παρακαλούνται να το κάνουν στο

IBAN GR0901408270827002101044283 ALPHA BANK

Δικαιούχος η μητέρα του : Δασκαλάκη Κωνσταντίνα”

Είναι δεδομένο πώς το παλικάρι αυτό… με την συνδρομή όλων μας…θα τα καταφέρει. Και το θέλει και ο ίδιος. Απλά η μοίρα και οι κακές επιλογές τον οδήγησαν στην άκρη του γκρεμού. Όταν ένας συνανθρωπος μας είναι εκεί… δεν του πατάς το χέρι να πέσει… αλλά το απλώνει για να σωθεί.

Κάντε το. Του αξίζει

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ NASSOSBLOG.GR

Μαριάνθη: «Ο Κόρο καυχιέται για τις κατακτήσεις του, το μπαρ στη Μύκονο, τα πολυτελή ταξίδια του και τα σπίτια των διασήμων.»

Εργασιακά: Κατάργηση του 8ωρου και του πενθημέρου Σύνδεσμος • Αποθηκεύτηκε σε For later