in

«Δεν πιστεύω στον Θεό και όλα είναι πιο εύκολα στη ζωή μου»: Σάλоς με τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο “ΒΗΜΑgazino”, μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο, τις σκέψεις και τους φόβους του, αλλά και για την θρησκεία.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν πιστεύει στον Θεό

Εσείς στον Θεό πιστεύετε;
Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας. Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή. Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας.

Η συμφιλίωση του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον καρκίνο

Τηρήσατε μια πολύ παλικαρίσια στάση όταν περάσατε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας σας με τον καρκίνο. Ούτε τότε στραφήκατε στον Θεό;

Κοίτα, είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Ίσως όταν δεν πιστεύεις, σου είναι και πιο εύκολο. Λες: “εντάξει, ήρθε η ώρα μου, μια χαρά περάσαμε, τέλος τώρα”.

Μπορεί όμως να συμβιβαστεί ο άνθρωπος με κάτι τέτοιο;

Νομίζω μια σοβαρή παράμετρος που το καθορίζει αυτό είναι το αν έχεις τη συνείδησή σου καθαρή ή όχι. Εγώ νιώθω ότι δεν έχω εκκρεμότητες με ανθρώπους, βαρίδια. Νιώθω ειρήνη μέσα μου. Ίσως αυτή η στάση ζωής μου ερμηνεύεται και από τα παιδικά μου χρόνια. Ο πατέρας μου ήταν αριστερός, κυνηγήθηκε. Μεγάλωσα σε μια γειτονιά του Πειραιά που όλους μας ένοιαζε απλά πώς θα βγει η μέρα, το τώρα. Ακόμη και σήμερα δεν έχω σχέση με τη διάσταση του χρόνου που λέγεται μέλλον. Δεν με αφορά.

«Ο Σπύρος παπαδόπουλος δεν πήγαινε καλεσμένος σε εκπομπές χωρίς λεφτά» -«Άλλοι έβγαλαν εκατομμύρια» λέει ο ίδιος
Ο αγαπημένος ηθοποιός και για χρόνια παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε από την εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του. Ενώ ερωτήθηκε και από τον παρουσιαστή της εκπομπής Φώτη Σεργουλόπουλο και για το γεγονός πως στο παρελθόν δεν εμφανιζόταν ο ηθοποιός σε εκπομπές χωρίς να πληρωθεί, δίνοντας και την απάντηση του για τον λόγο.

Σπύρος Παπαδόπουλος: O λόγος που ζητούσε χρήματα για να πάει σε εκπομπές
«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα. Ποιος ήταν ο λόγος;», ήταν η ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να απαντάει: «Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να τους βοηθήσω.

Καθιέρωσα αυτό για 1-2 χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είστε σε ηλεκτρονικό έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά.

Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δεν δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

* Πηγή:www.tilestwra.com

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος για 10η μέρα ο αγαπημένος τραγουδιστής

Αυτή είναι η Αστυνομία που θέλουμε: Δείτε πως αστυνομικοί απομακρύνουν γυναίκα από κακοποιητικό περιβάλλον (video)