in

Είδε Ένα 5χρονο Αγόρι Να Κυκλοφορεί Μόνο Του Στον Δρόμο, Στις 4 Τα Ξημερώματα. Μόλις Το Παρατήρησε Λίγο Καλύτερα.

Στις 31 Μαΐου 2016, ο Alexander Bekasov από την Odessa της Ουκρανίας, γυρνούσε σπίτι του από την νυχτερινή του βάρδια όταν είδε μία μοναχική φιγούρα στην άκρη του δρόμου. Του φάνηκε παράξενο να δει άνθρωπο στις 4 τα ξημερώματα αλλά όταν κοίταξε καλύτερα, δεν πίστευε στα μάτια του.

Σταμάτησε γρήγορα το αμάξι του και βγήκε αμέσως έξω.

Το άτομο που είδε ο Alexander ήταν ένα νεαρό αγόρι που φαινόταν να είναι τριών χρονών. Προσπάθησε να του μιλήσει, να το ρωτήσει γιατί ήταν έξω τέτοια ώρα και πού ήταν το σπίτι του. Το αγόρι όμως δεν απάντησε. Ο Alexander μπορούσε να καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι το πλησίασε για να το δει καλύτερα. Το θέαμα που είδε του έκοψε την ανάσα.

Το αγόρι ήταν γεμάτο αίματα και γρατσουνιές. Το κεφάλι του ήταν δεμένο με ένα παλιό ύφασμα που ήταν ήδη ποτισμένο με αίμα. Τότε, κάλεσε αμέσως την αστυνομία, αλλά ακόμα και εκείνοι δεν μπορούσαν να βρουν στοιχεία για το μυστηριώδες παιδί. Το μόνο που μπορούσε να πει ήταν “Vova”, το χαϊδευτικό του Vladimir, που υπέθεσαν πως ήταν και το όνομά του.

Ο Vova μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί γρήγορα είδαν πως έπασχε από εξάντληση και υποθερμία. Το γενναίο αγόρι όμως δεν έκλαψε ούτε λίγο, κάτι που έδειξε στους γιατρούς πως είχε συνηθίσει στο να υποφέρει. Οι πληγές στο κεφάλι του είχαν προκληθεί από μαχαίρι – κάποιος είχε κόψει ένα μεγάλο κομμάτι από το δέρμα του.

Οι γιατροί προσπαθούσαν να κάνουν το αγόρι να μιλήσει αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα, ούτε το όνομα της μητέρας του. Ήταν ξεκάθαρο πως ο Vova είχε μεγαλώσει σε μία οικογένεια – είχε μάθει να κάνει κάποια από τα βασικά πράγματα – αλλά δεν είχε καθόλου αναμνήσεις πριν από εκείνη την μοιραία νύχτα.

Η ιστορία του Vova διαδόθηκε γρήγορα στην Ουκρανία και χιλιάδες άνθρωποι θέλησαν να βοηθήσουν στο να καλυφτούν τα ιατρικά του έξοδα. Του έστειλαν επίσης παιχνίδια, πάνες και φαγητό. Πολλοί άρχισαν τις δικές τους έρευνες για να καταλάβουν από πού είχε έρθει το αγόρι.

Παρά τις προσπάθειες για να βρεθεί η οικογένειά του, φαινόταν λες και το μικρό αγόρι είχε εμφανιστεί από το πουθενά. Κανένα χαμένο παιδί δεν ταίριαζε στην περιγραφή του και δεν υπήρχαν στοιχεία για εκείνο σε καμία βάση δεδομένων.

Τελικά, μετά από 4 δύσκολους μήνες, ο Vova ήταν έτοιμος να φύγει από το νοσοκομείο. Οι αρχές τον έδωσαν για υιοθεσία και του έδωσαν και καινούργιο όνομα: Dobroslavov.

8 οικογένειες έδειξαν ενδιαφέρον για να υιοθετήσουν το μικρό παιδί και σύντομα επιλέχτηκε εκείνη που θα τον βοηθούσε να ζήσει μία φυσιολογική και άνετη ζωή.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει μία αναφορά στα Ρώσικα για την τραγική του ιστορία… Ακόμα και αν δεν καταλαβαίνετε την γλώσσα, οι εικόνες είναι πραγματικά συγκινητικές:

Η αστυνομία ακόμα ερευνά το μυστηριώδες παρελθόν του και ελπίζουν να βρουν τους ανθρώπους που του προκάλεσαν τόσο πόνο. Πλέον ζει με την νέα του οικογένεια και φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Του ευχόμαστε να ζήσει μία γεμάτη και χαρούμενη ζωή μαζί με την οικογένειά του!

Πηγή: fanpage.gr

Προσέλαβε Ιδιωτικό Ντετέκτιβ Για Να Βρει Τη Μαμά Της. 10 Χρόνια Αργότερα, Βλέπει ΑΥΤΗ Τη Φωτογραφία .

Νόμιζαν Ότι Το Μωράκι Τους Ήταν Απλά Χαριτωμένο Βγάζοντας Τη Γλώσσα Του. Τελικά δεν ήταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ