in

Είπε μόνο 5 λέξεις: Ξέσπασε ξανά σήμερα ο Γιάννης Καλλιάνος και είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Γιάννης Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Το μήνυμα πως «τίποτα δεν θα γίνει αναπάντητο» έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με τον θάνατο του πατέρα του, ενώ την ίδια ώρα κάλεσε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να βγει δημόσια να πει ότι έχει δίκιο.

«Θα γίνω ο εφιάλτης τους» διεμήνυσε ο Γιάννης Καλλιάνος σε νέες δηλώσεις του για τον θάνατο του πατέρα του, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Όσοι πήραν ελαφρά την περίπτωση του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι γιατροί», είπε ο ίδιος

Ο ίδιος σημείωσε πως τον πήραν τηλέφωνο τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

Στη συνέχεια, σε νέα παρέμβασή του στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο ίδιος ξέσπασε και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, δηλώνοντας «απορώ πως δεν βγαίνει ο Άδωνις να πει ότι έχω δίκιο».

«Καλώ τον Άδωνι Γεωργιάδη να βγει να πει όσα του έλεγα», τόνισε ο ίδιος.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο Άδωνις Γεωργιάδης του είπε στο τηλέφωνο: «Γιάννη, έχει γίνει ιατρικό συμβούλιο και ο πατέρας σου πάει εξαιρετικά».

«Ο Άδωνις ο φίλος να πει δημόσια όσα μου είπε, ότι οι γιατροί του έλεγαν ότι πάει εξαιρετικά και τρεις ημέρες μετά ο πατέρας μου πέθανε».

«Θα ήταν λάθος η διασωλήνωση»

Την ίδια ώρα, ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής, στον οποίο έχει αναφερθεί προσωπικά ο Γιάννης Καλλιάνος, απαντά στις κατηγορίες, μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων του Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη.

Ο ίδιος τονίζει ότι οι γιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου και πως θα ήταν λάθος η διασωλήνωση του ασθενούς, καθώς η αποσωλήνωσή του θα ήταν αδύνατη.

Είπε μόνο 5 λέξεις: Ξέσπασε ξανά σήμερα ο Γιάννης Καλλιάνος και είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Πιο αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Ο εντολέας μας Ι.Κ., Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, εκφράζει την ειλικρινή του λύπη για τον θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου. Όλοι οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας, που είχε ο αποθανών, όπως επιτάσσει το ιατρικό τους καθήκον και όπως λειτουργούν σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως.

Η πολυπλοκότητα των προβλημάτων υγείας του αποθανόντος επέβαλε τη συνεργασία καρδιολόγου, πνευμονολόγου, νεφρολόγου, λοιμωξιολόγου και εντατικολόγου. Η επιστημονική άποψη όλων των ανωτέρω ήταν ότι η τυχόν διασωλήνωση του ασθενούς, χωρίς να υπάρχει απόλυτη ένδειξη, θα αποτελούσε εσφαλμένη ιατρική πράξη, καθώς η αποσωλήνωσή του θα ήταν πρακτικώς αδύνατη.

Η εισαγωγή ασθενών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) διέπεται από αυστηρούς ιατρικούς κανόνες, που ισχύουν για όλους τους ανθρώπους, και η σχετική απόφαση λαμβάνεται από όλους τους θεράποντες ιατρούς. Η εισαγωγή στην Μ.Ε.Θ. μη διασωληνωμένου ασθενούς, που δεν πληρούσε τις ιατρικές προϋποθέσεις και συγχρόνως ήταν συγγενής Βουλευτού, θα αποτελούσε ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση. Κατά τη διάρκεια της 23ης Απριλίου, ο ασθενής παρουσίασε επιδείνωση και αποφασίστηκε η εισαγωγή στη Μ.Ε.Θ. στις 18.30, αφού προηγήθηκε η διασωλήνωσή του. Δυστυχώς η λίαν επιβαρυμένη υγεία του δεν επέτρεψε την αποφυγή του μοιραίου».

* Πηγή:www.i-diakopes.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο

Ο ΚΑΚΟΣ χαμός με τον Μάρκο Σεφερλή: «Θα τους πάω δικαστικά