in

Έπιασα τον αρραβωνιαστικό μου με τον πρώην άντρα μου. Τα έχω χαμένα…

Φοβάμαι να μιλήσω για αυτο δεν εχω κανεναν. Ζω σε επαρχιακή πόλη ειμαι 35 ετων και εχω δυο αγοράκια. Χώρισα τον άντρα μου επειδή με απατούσε συνέχεια. Μου έλεγε θα αλλάξει και δεν άλλαζε. Έχουμε πάρει διαζύγιο από το 2016. Το 2017 γνώρισα κάποιον στον αρραβώνα φίλης μου, είναι ο κουμπάρος της γιατί μετά τους πάντρεψε. Ξεκινήσαμε χαλαρά και μετά σοβάρεψε η μεταξύ μας σχέση, τον γνώρισα στα παιδιά μου και ξεκινήσαμε να συζούμε το 2018. Μου έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι και νόμιζα θα έκανα ξανά οικογένεια.

Μια παρένθεση εδώ, τον τελευταίο χρόνο συνέβη το εξής περίεργο:  Οι σχέσεις μας με τον πρώην άντρα μου έφτιαξαν, άρχισε να δίνει διατροφή, να παίρνει τα παιδιά ενώ δεν τα έπαιρνε, να μιλάει καλά στον σύντροφό μου ενώ στην αρχή τον έβριζε, γενικά σταμάτησε να μας δημιουργεί προβλήματα και ήταν εντάξει με τις υποχρεώσεις του ενώ ποτέ πριν δεν ήταν. Παραξενεύτηκα πολύ αλλά νόμιζα ή ότι είχε καταλάβει τα λάθη του ή ότι είχε γκόμενα και γλύκανε. Γκόμενα είχε τελικά…τον σύντροφό μου.

Τον Σεπτέμβρη και ενώ ο σύντροφός μου, μου είχε κάνει πρόταση γάμου στις διακοπές και ετοιμαζόμασταν υποτίθεται, έπιασα κάτι περίεργα μηνύματα στο fb, κάτι μηνύματα ακατάλληλες ώρες που τον έκαναν να πετάγονται μέσα στη νύχτα για να απαντήσει. Όταν τον ρώτησα τί συνέβαινε, μου είπε ότι είναι από τη δουλειά του (προγραμματιστής) και του ζητάνε πράγματα και ότι έχουν αναλάβει έναν δύσκολο πελάτη.

Ένα βράδυ που σηκώθηκε να κάτσει στον υπολογιστή, εγώ έκανα ότι κοιμάμαι. Πήγα από πίσω του και είδα από μακριά ότι μιλούσε στο μεσεντζερ με τον πρώην άντρα μου, είδα τη φωτο προφίλ του και κατάλαβα ότι είναι αυτός. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι του ζητούσε συμβουλές για κάτι ή ότι ήθελε να ρωτήσει κάτι για τα παιδιά. Αυτό συνεχίστηκε 2-3 βράδια που μιλούσε με τον πρώην άντρα μου και εγώ το έβλεπα κρυφά οπότε ένα πρωί που έλειπε έβαλα ένα χάκερ φίλο μου, έσπασε τα πάντα από κωδικούς και τα είδα….όλα!

Ο πρώην άντρας μου τον πίεζε να με χωρίσει για να είναι μαζί. Του έγραφε για τις στιγμές τους, τα βράδια τους. Έπαθα υστερία. Ο σύντροφός μου, του έλεγε ότι πρέπει να το τελειώσουν και ο πρώην άντρας μου του έλεγε ότι ένα χρόνο προσπαθούν να το τελειώσουν και δεν τα έχουν καταφέρει. ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

Τον πέταξα έξω από το σπίτι κυριολεκτικά. Άλλαξα κλειδαριές και το απόγευμα που γύρισε δεν μπορούσε να μπει μέσα. Τα πράγματά του ήταν έξω από την πόρτα, στο ασανσέρ. Έκλαιγε παρακαλούσε χτυπιόταν. Τον μπλόκαρα από παντού, μέχρι σήμερα φτιάχνει προφίλ και προσπαθεί να μου “εξηγήσει” (τί άραγε;). Ο πρώην άντρας μου χάθηκε εντελώς και από τη ζωή των παιδιών μας. Δεν τον πήρα ποτέ αλλά ούτε κι αυτός πήρε να δει τί κάνουν τα παιδιά. Βλέπω ψυχολόγο για να το ξεπεράσω είμαι σε σοκ ακόμα. Μερικές φορές νομίζω ότι ο πρώην άντρας μου το έκανε επίτηδες για να με εκδικηθεί αλλά δεν θέλω να το πιστέψω…

Σκέφτομαι να πάρω τα παιδιά μου να πάω στην Αθήνα, να αλλάξω πόλη, να μειώσω κάθε πιθανότητα να τους ξαναδω. Το μόνο που με κρατάει είναι ότι μένουν κοντά οι γονείς μου και με βοηθάνε ενώ στην Αθήνα δεν γνωρίζω κανέναν.

Να φύγω;

Αντριάννα

Τους χάλασαν τα σχέδια! Πεθερός και πεθερά διέλυσαν το γάμο των παιδιών τους – Δε φαντάζεστε το λόγο!

Ανείπωτη τραγωδία: «Πάγωσαν» όλοι όταν έμαθαν ποια ήταν η 19χρονη που σκοτώθηκε με το μηχανάκι τα ξημερώματα του Σαββάτου