in

Εύα Καϊλή: «Θέλω η κόρη μου να είναι περήφανη για μένα» – Επιμένει στην αθωότητά της

Παρότι η έλλειψη του παιδιού της είναι το μεγαλύτερο ψυχικό βασανιστήριο, η Εύα Καϊλή υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει μία πράξη που δεν έχει κάνει.

Θα συνεχίσει, όπως λέει στο MEGA, να αγωνίζεται για να κάνει την κόρη της περήφανη.

«Το παιδί μου, μου δίνει δύναμη να πολεμήσω για την αθωότητά μου, θέλω να είναι περήφανη για μένα όταν μεγαλώσει».

Συνεχίζεται η προφυλάκιση

Η Εύα Καϊλή πήρε και πάλι τον δρόμο για το κελί. Από χθες βρίσκεται πίσω στις φυλακές του Χάρεν, απομονωμένη, σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα.

Μέλημα των Βέλγων είναι να μη μιλήσει σε κανέναν, ούτε μέσα στη φυλακή. Να μη διαρρεύσει, μέσω τρίτων, καμία πληροφορία και κανένα μήνυμα στον κύκλο Παντσέρι.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έδωσε τη μάχη στο δικαστικό συμβούλιο για να αφεθεί ελεύθερη. Όπως λέει ο δικηγόρος της δεν προσπάθησε να συγκινήσει, προσπάθησε να πείσει.

«Πήρε τον λόγο για 10 λεπτά, δήλωσε αθώα και ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι της κοντά στο παιδί της με περιοριστικούς όρους».

Ωστόσο, η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία αποφάσισε να παραταθεί η προσωρινή της κράτηση για έναν ακόμα μήνα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, αυτήν τη φορά, η Εύα Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής, φοβούνται ωστόσο ότι ενδέχεται να αλλοιωθούν στοιχεία χρήσιμα για την έρευνα.

Θέλουν να την κάνουν να «σπάσει»

Ο συνήγορος της Ελληνίδας ευρωβουλευτού επανήλθε στο θέμα των «βασανιστηρίων» δείχνοντας ως υπαίτιο τον ανακριτή Μισέλ Κλεζ.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, η Εύα Καϊλή κλονίστηκε όταν έλεγε στη γυναίκα δικαστή τα βάσανα που βίωσε στο κελί της αστυνομίας.

Επί 16 ολόκληρες ώρες, καταγγέλλει, ότι έμεινε στο αστυνομικό τμήμα σε απομόνωση, μέσα στο κρύο, χωρίς παλτό και χωρίς θέρμανση.

«Ίσως η εξέλιξη αυτή με την απομόνωσή της σε αστυνομικό τμήμα είναι πάρα πολύ σπάνια. Δηλαδή ο ανακριτής μέσω της εισαγγελίας, ζήτησε να φύγει από τις φυλακές και να κρατηθεί σε αστυνομικό τμήμα, προδήλως για να μην έχει επικοινωνία».

Η πλευρά Καϊλή δε θα ασκήσει έφεση στην απόφαση των Βέλγων δικαστών, ενώ η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα μπορεί να αιτηθεί εκ νέου την αποφυλάκισή της σε έναν μήνα.

Ο Παντσέρι «καίει» την Καϊλή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκέφαλος του Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι, έχει βάλει ήδη στο κάδρο την Εύα Καϊλή, κάτι που δε λειτούργησε υπέρ της κατά την ακρόασή της.

«Είναι προφανές ότι την ίδια εποχή υπάρχει συμφωνία Παντσέρι, στοχεύει στον ανώτατο αξιωματούχο του μεγαλύτερου σκανδάλου της ΕΕ, που είναι η Εύα Καϊλή. Επομένως, ήταν πρακτικά απίθανο να αφηνόταν ελεύθερη».

Ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής δίνει ονόματα προκειμένου να κερδίσει ευνοϊκότερη δυνατή μεταχείριση για τον ίδιο, με αποτέλεσμα πολλά από τα μέλη του κυκλώματος να έχουν χάσει τον ύπνο τους καθώς την Τρίτη αναμένεται νέα κατάθεση του Ιταλού.

Πηγή: megatv.com

«Τελικά είναι έγκυος»: Πάγωσε ο Ματέο Παντζόπουλος με την αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη

Επιτέλους μας έδειξε το πρόσωπό της: H Μαρίνα Παντζοπούλου μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της