in

Η γυναίκα μου, έχει 8 χρόνια παράλληλη σχέση. Είμαστε νιόπαντροι. Μπορώ να το σώσω;

Πρόσφατα παντρεύτηκα και ανακάλυψα ότι η γυναίκα μου έχει παράλληλη σχέση. Για να γίνω πιοσυγκεκριμένος, συνέχισε να έχει την 8χρονη σχέση που διατηρούσε με έναν παντρεμένο συνάδελφο της. Το ανακάλυψα, μέσω μηνυμάτων στο κινητό της, λίγο πρίν παντρευτούμε. Όταν έμπαινα στο δωμάτιο, κατευθείαν έκλεινε τα παράθυρα στην οθόνη του υπολογιστή της.

Μια μέρα λοιπόν, μπήκα στον υπολογιστή της, και διάβασα μερικά από τα μηνύματα της. Την αντιμετώπισα, καθώς ήταν σε30υαλ1κού περιεχομένου, πράγματα που δεν είχε πεί ποτέ σε μένα. Μου ανέφερε ότι ήταν μια φαντασίωση και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα συνέβαινε ξανά.

Τότε ξεκίνησε να μου μιλάει για θέματα εμπιστοσύνης, και όταν την ρώτησα αν τρέχει κάτι μαζί του, μου είπε ψέμματα και πως δεν την ελκύει καν. Οι αποδείξεις όμως που βρήκα έλεγαν το αντίθετο. Μερικούς μήνες αργότερα παντρευτήκαμε, και τώρα πηγαίνει επαγγελματικά ταξίδια ανά βδομάδα μετά το γάμο μας. Την πρώτη εβδομάδα που έλειπε, λάμβανα τηλεφωνήματα και email κάθε βράδυ. Την δεύτερη εβδομάδα, δεν μπορούσα να την βρώ πουθενά, το ίδιο και η οικογένεια της.

Όταν γύρισε σπίτι, την ρώτησα τι συνέβη, και γιατί δεν με ενημέρωσε αν ήταν καλά. Της είπα ότι καταλαβαίνω πως δούλευε, αλλά έπρεπε να με έχει πάρει έστω ένα τηλέφωνο. Μου είπε σαν δικαιολογία κάτι που δεν κατάλαβα, πως ήταν αγχωμένη και πάρα πολύ απασχολημένη. Τότε την ρώτησα αν ο συνάδελφος της ήταν μαζί της, δεν μου απάντησε και ξεκίνησε να αποφεύγει την απάντηση. Μετά από δύο μέρες περίπου, κατά λάθος μου είπε πως εκείνος ήταν εκεί, είδε την έκφραση στο πρόσωπο μου, και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως ο λόγος που δεν μου το είπε ήταν γιατί δεν ήθελε να την ανακρίνω και να νιώθω ανασφαλής.

Μερικές μέρες μετά, μπήκα ξανά στον λογαριασμό της με σιγουριά ότι θα έβρισκα συζητήσεις με εκείνον. Της έγραφε ότι θα ερχόταν την επόμενη εβδομάδα, και πως θα περνούσαν μερικές μέρες μαζί. Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν. Υπήρχε επίσης μια ακόμα συζήτηση μαζί του, που της έλεγε πως θα νιώσει άνετα για να συνεχίσει τη σχέση τους, και πως θα μπορούσε να με ξεγελάσει ώστε να μην καταλάβω ότι έκαναν σeks στο γραφείο του, όταν όλοι οι υπόλοιποι είχαν σχολάσει.

Όσο χαζό και αν ακούγεται, αγαπώ ακόμα αυτή τη γυναίκα. Θα ήθελα να προσπαθήσω να τα βρώ μαζί της, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί, καθώς δεν μου παραδέχεται τη σχέση αυτή. Δεν το κάνει γιατί πολύ απλά θέλει να την συνεχίσει.

Δεύτερον, δεν μπορώ να την εμπιστευτώ και να με εμπιστευτεί, κάτι το οποίο είναι θλιβερό, γιατί μου επιβεβαίωσε όλα όσα φοβόμουν. Δεν γνωρίζει ότι έχω διαβάσει τις συζητήσεις τους για τα επαγγελματικά ταξίδια, και για το τι συμβαίνει στη δουλειά. Η δυσπιστία μου είναι ολοφάνερη. Είμαστε παντρεμένοι τέσσερις μήνες και αμφιβάλω αν θα κλείσουμε χρόνο!

Υπάρχει κανένας τρόπος να σώσω το γάμο μου; Για ποιό λόγο με παντρεύτηκε, εφόσον είχε συναισθήματα για κάποιον άλλο;

Πηγή: truthaboutdeception

Πες μας τι βλέπεις στην εικόνα και θα σου αποκαλύψουμε κάτι για τον χαρακτήρα σου

House 6°: Το σπίτι μιας οικογένειας στο Λαγονήσι που μοιάζει να «ξεφύτρωσε» από τη γη