in

Καρδίτσα : Το Rapid Test Έδειξε Κeρατο Της Νύφης Με Τον Κουμπάρο

Καρδίτσα : Το rapid test έδειξε κέρατο της νύφης με τον κουμπάρο

Και όμως συνέβη και αυτό: η διενέργεια rapid test από τον ΕΟΔΥ στην περιοχή της Καρδίτσας «πρόδωσε» ένα παράνομο ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε κεφαλοχώρι του κάμπου εντοπίστηκαν δύο άτομα με κοροναϊό, τα οποία μάλιστα αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Η Δημοτική Αρχή ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να κάνει ιχνηλάτηση στους κατοίκους. Πράγματι, έφτασε στο χωριό το συνεργείο και έκαναν το rapid test γύρω στα 150 άτομα.

Το rapid test δεν έδειξε μόνο θετικό, αλλά και… κέρατο

Από αυτά βρέθηκαν δύο θετικά, ένας άντρας 38 ετών και μια γυναίκα 29 ετών. Τα δείγματα επιβεβαιώθηκαν και με μοριακό τεστ και εδώ ξεκινούν όλα. Τα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά, είχαν μεταξύ τους κουμπαριά και αυτό έβαλε τα δύο ζευγάρια σε ανησυχία.

Το νεαρότερο ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν τρία χρόνια και έχουν ήδη και ένα παιδί ενάμιση έτους, ενώ το άλλο ζευγάρι έχει δύο παιδιά στο γυμνάσιο. Οι κουμπάροι που τους πάντρεψαν μένουν στο ίδιο χωριό και είχαν πολύ στενές σχέσεις. Σύμφωνα με το nassosblog, η γυναίκα του άστατου κουμπάρου υποψιάστηκε ότι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους.

Έτσι, αποφάσισε να παρακολουθήσει το παράνομο ζευγάρι. Το λαβράκι δεν άργησε να βγει. Μια μέρα ο σύζυγος, είπε ότι θα πάει στο χωράφι γιατί βαρέθηκε την κλεισούρα, παρόλο που ήταν σε καραντίνα. Η γυναίκα του όμως τον ακολούθησε και διαπίστωσε ότι είχε πάει σε αποθήκη αγροτικών προϊόντων σε κοντινό χωράφι, όπου τον περίμενε η ερωμένη του.

Τους άφησε πρώτα να προχωρήσουν σε περιπτύξεις και μετά μπήκε κρυφά στην αποθήκη και τους κατέγραψε στο κινητό πάνω στην ερωτική τους έξαψη.

Όταν ολοκλήρωσε την καταγραφή, γύρισε στο σπίτι της χωρίς να πει τίποτα. Το βράδυ, είπε στον άντρα της να πάνε επίσκεψη στους κουμπάρους, όπως και έγινε. Εκεί, αφού ήπιαν τα τσιπουράκια τους, η γυναίκα τους είπε ότι σήμερα της έστειλαν ένα αστείο βίντεο στο messenger και ήθελε να τους το δείξει.

Τότε, έδειξε σε όλο το σόι το βίντεο με το παράνομο ζευγάρι, με τον σύζυγο της 29χρονης να μένει άφωνος. Ολόκληρη η γειτονιά ξεσηκώθηκε από τις φωνές και του τσακωμού.

Πηγή : in.gr

Αληθεύει;

Στην πραγματικότητα η υπό εξέταση ιστορία είναι ένα πρωταπριλιάτικο αστείο που σκαρφίστηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Αλήθεια της Καρδίτσας, κ Γιώργος Αμβροσίου, το οποίο δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου του 2021 στην ιστοσελίδα και στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας alithianews.gr

Σε ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Αμβροσίου αναφέρει ότι “στην εποχή της αναρχίας του διαδικτύου, η αναπαραγωγή του πρωταπριλιάτικου αστείου της εφημερίδας πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας”.

Ας αναφερθεί πως σε πρόσφατο κείμενό του παραθέτει τη λίστα των ιστοσελίδων που αναπαρήγαγαν ως αληθινή την κατασκευασμένη και πικάντικη ιστορία του. [πηγή]


Συμπέρασμα

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, η υπό εξέταση ιστορία είναι καθ’ ολοκληρίαν κατασκευασμένη και παρότι αποτελεί ένα πρωταπριλιάτικο αστείο παρουσιάστηκε από δεκάδες ενημερωτικές ιστοσελίδες ως πραγματική είδηση.

www.ellinikahoaxes.gr

Παολίνα: Η κόρη της Πάολα έγινε 18 χρονών! Η τούρτα-μπούστο και η φωτογραφία

Άφωvη η Eλληvική Showbiz: Mετά Από 15 Χρόvια & 1 Παιδi Οpιστικό Τέλoς Για Το Γvωστό Zευγάρι (Pics)