in

Κολωνός: «Η σύζυγος του 53χρονου έδινε 10.000 ευρώ για να ξεχαστούν οι βιασμοί της 12χρονης», λέει η γιαγιά της (βίντεο)

Μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνουν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα που φέρεται να έστησε ο 53χρονος στα Σεπόλια γύρω από την 12χρονη.

 Η γιαγιά της ανήλικης μίλησε στο Mega και είπε πως η σύζυγος του συλληφθέντα έδινε 10.000 στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Αυτό έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο.

Πήγε η γυναίκα του 53χρονου να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε να το χτυπήσει, να το βιάσει.

Το παιδί έτρεξε, δεν το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. ‘Τι έπαθες παιδί μου;’, ‘με κυνηγούσε ο…’. και λέω στη νύφη μου «πάρε την αστυνομία» και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».

Σύμφωνα με τη γιαγιά, η θεία της 12χρονης ήταν αυτή που ανακάλυψε τι συμβαίνει όταν είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού.

«Έχει κλειστεί το παιδί μέσα, κλαίει όλη μέρα. Εγώ δεν τον ήξερα, λέω την αλήθεια, δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Δε μου άρεσε όταν είδα να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής. Δεν ασχολούμαι με τα κινητά, έχω ένα απλό κινητό και μου δείχνουν τα άλλα τα εγγόνια μου τα μεγάλα, ‘δες εδώ ανεβάζει φωτογραφίες’. Η θεία τα είδε. Είδε τα μηνύματα στο τηλέφωνο.

Είδε το τηλέφωνο και είδε το παιδί να ασχολείται και λέει να δω τι είναι αυτά και τα βρήκε όλα αυτά και φρίκαρε. Τα είδε όλα και κανόνισε από εκεί και πήγαν κατευθείαν στη ΓΑΔΑ η μάνα και έκανε την καταγγελία».

Την ίδια ώρα, η 12χρονη αναγνωρίζει ακόμη 16 άνδρες ως βιαστές της, ενώ σύμφωνα με το Mega το κύκλωμα φέρεται να έχει στηθεί από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν το κορίτσι δεν είχε κλείσει τα 11 έτη του (ήταν 10,5).

Ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη στον 53χρονο

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση της 12χρονης Κολωνό.

Ενώ το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι 100 άτομα φέρεται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το άτυχο κορίτσι!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομική έρευνα, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 100 άτομα που φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη, πληρώνοντας τον βιαστή και προαγωγό της.

Πρόκειται για χρήστες συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας ο 53χρονος αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες της μικρής κοπέλας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρείται θέμα χρόνου να προχωρήσουν οι αστυνομικές Αρχές σε ακόμη πέντε συλλήψεις.

Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις, φωτογραφίες είναι μερικά από τα συγκλονιστικά στοιχεία που εμπεριέχονται στην ογκώδη δικογραφία των 1.000 σελίδων που σχηματίστηκε εις βάρος του 53χρονου επιχειρηματία.

Σε αυτές τις σελίδες, έχει αποτυπωθεί η μεθοδική δράση του 53χρονου που είναι και ο βασικός κατηγορούμενος, ενώ είναι καταγεγραμμένα ονόματα και τηλέφωνα ατόμων τα οποία φέρονται να επικοινωνούσαν με προφίλ που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στην 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

Η έρευνα έχει περάσει στο επόμενο στάδιο με στόχο την ταυτοποίηση των συγκεκριμένων προσώπων, κάποιοι εκ των οποίων ενδεχομένως χρησιμοποιούσαν τους λεγόμενους «πακιστανικούς» αριθμούς , με στόχο να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός τους.

Ποιοι άλλοι γνώριζαν, αλλά σιωπούσαν

Η όλη αυτή διαδικασία που διήρκησε πάνω από ένα μήνα απέδωσε καρπούς αλλά δεν ολοκληρώνεται στην σύλληψη του παιδόφιλου, καθώς φαίνεται πως υπήρχε κι άλλο άτομο που γνώριζε για τον «Γολγοθά» που περνούσε η ανήλικη, αλλά κρατούσε το στόμα του κλειστό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι πιθανό σύντομα να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει 4 άτομα, τα οποία φέρονται να είχαν προσεγγίσει την ανήλικη, με αποτέλεσμα αν προκύψουν απτά στοιχεία σε βάρος τους, θα συλληφθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Πολλοί είναι και αυτοί που εκτιμάται ότι θα κληθούν να δώσουν και κατάθεση.

Στο μικροσκόπιο οι συσκευές του 53χρονου

Κομβικό ρόλο σε αυτό το στάδιο, έχει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εκεί όπου έχουν μεταφερθεί οι ψηφιακές συσκευές του 53χρονου και της 12χρονης.

Το προσωπικό της ΔΕΕ, μέσα από τα εξιδεικευμένα λογισμικά που έχει στη διάθεση του, έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει σε μεγάλο ποσοστό ηλεκτρονικά ίχνη τα οποία μπορεί να έχουν προσπαθήσει να εξαφανίσουν, μπορεί να ξεκλειδώσει κλειδωμένους λογαριασμούς ενώ ακόμα και μέσω I cloud μπορεί να ανακτήσει στοιχεία.

Παράλληλα με τα στοιχεία που θα προκύψουν από από την ανάλυση των ψηφιακών ιχνών, οι αστυνομικοί του ανηλίκων ερευνούν αν ο 53χρονος δρούσε μόνος του, ή κρύβεται κάποιο κύκλωμα πίσω από εκείνον, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

«Ψάρευε» πελάτες σε ανώνυμο chat

«Συνομίλησε ένας προς έναν σε ένα ανώνυμο, ασφαλές και διασκεδαστικό chat». Με αυτά τα λόγια περιγράφεται από τους δημιουργούς της, γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή «τυφλών» γνωριμιών, την οποία επιστράτευσε ο 53χρονος μαστροπός, σε μια προσπάθεια να βρει «πελάτες» που θα ήθελαν να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι.

Για τον εφιάλτη που θα ζούσε η 12χρονη, αρκούσε απλά «το πάτημα ενός κουμπιού», όπως προτρέπουν χαρακτηριστικά τους χρήστες της εφαρμογής, οι δημιουργοί της. Ο 53χρονος, δημιούργησε ειδικό προφίλ για το κορίτσι, καθώς η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο, στα πλαίσια της ανωνυμίας.

Εκεί φαίνεται ότι ο προαγωγός αναρτούσε τις γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο που εξανάγκαζε καθημερινά τη 12χρονη να τραβάει. Οι χρήστες της εφαρμογής, δήλωναν απλά την ηλικιακή προτίμηση και την περιοχή και μπορούσαν να συνδεθούν με το προφίλ της 12χρονης. Από τα στοιχεία των αρχών προκύπτει ότι εκατοντάδες άτομα ενδιαφέρθηκαν να κλείσουν ραντεβού με το ανήλικο κορίτσι, προσεγγίζοντας τον 53χρονο χειριστή του προφίλ.

Παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος παρουσίαζε το κορίτσι ως μεγαλύτερο ηλικιακά, οι χρήστες που είδαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο δε δίστασαν να κλείσουν ραντεβού με την ανήλικη πληρώνοντας αντίτιμο από 50 έως 70 ευρώ. Όλα τα ραντεβού, έλαβαν χώρα μέσα σε αυτοκίνητα, κοντά στο μετρό των Σεπολίων.

«Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη… κοκκίνισε»

«Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία».

Με αυτή τη σοκαριστική περιγραφή, η μητέρα της 12χρονης περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η θεία του κοριτσιού αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, τον περασμένο Αύγουστο. Μάλιστα η μητέρα της ανήλικης καταγγείλει την γυναίκα του 53χρονου ότι προσπαθούσε να τον καλύψει.

«…μου είπε ‘Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας’. Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κολωνός – Ψυχίατρος Σούρας: «Όποιος τον βγάλει άρρωστο θα με βρει απέναντί του»

7 ψέματα που μου είπε η πάμφτωχη μάνα μου… και ένα τελευταίο πριν κλείσει τα μάτια της