in

«Με Παράτησε Ετοιμόγεννη Για Μια Στριπτιζέζ Αλλά Τον Συγχώρεσα»

Αφού τον αγαπάω τι να έκανα ???

Εδώ και έξι μήνες ζω μαζί με τον πρώην σύζυγο μου και όλοι αναρωτιούνται τι με οδήγησε στην απόφαση να δεχτώ πίσω τον άνθρωπο που με απάτησε, με πρόδωσε που με τον χειρότερο τρόπο, παράτησε τα παιδιά μας και ξεκοκάλισετην περιουσία μας.

Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο. Ήταν και για τους δυο μας η πρώτη και μοναδική σχέση. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και πέραν αυτού ταιριάζαμε πολύ. Ήταν αυτό που λέμε «πλασμένοι ο ένας για τον άλλο».

Παντρευτήκαμε πολύ μικροί πριν ακόμη τελειώσουμε τις σπουδές μας. Οι γονείςτου έχοντας μεγάλη περιουσία, τον στήριξαν επαγγελματικά και οικονομικά ώστε να έχουμε οικονομική άνεση παρά το νεαρό της ηλικίας μας.

Την ευτυχία μας συμπλήρωσε η γέννηση του πρώτου παιδιού μας.

Η δραματική ιστορία μου ξεκινάει τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου.
Η δύσκολη εγκυμοσύνη μου με καθήλωσε στο κρεβάτι αλλά ο Γιώργος πάντα δίπλα μου με φρόντιζε εμένα και το τρίχρονο γιο μας που λάτρευε, με στήριζε και με πολύ χιούμορ αντιμετώπιζε τις παραξενιές που μου δημιουργούσαν οι ορμόνεςτης εγκυμοσύνης.

Ήμουν ήδη στον έκτο μήνα την ημέρα εκείνη που άρχισε η καταστροφή μας.

Ήταν η μέρα των γενεθλίων του και είχαν έρθει οι φίλοι του να του ευχηθούν. Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να πάνε τα αγόρια σε μπαράκι να τα πιουν. Ο Γιώργος δεν ήθελε να πάει μαζί τους, για να μην με αφήσει μόνη μου, όμως εγώ επέμεινα να βγει για να ξεσκάσει.
Εκείνο το βράδυ ήρθε μεθυσμένος, φέσι. Δεν ανησύχησα. Σκέφτηκα ότι δεν ήταν μαθημένος στο ποτό.

Τις επόμενες μέρες άρχισε μια παράξενη συμπεριφορά. Εγώ που τον ήξερα τόσο καλά, άρχισα να μην τον αναγνωρίζω. Μυστικοπαθής, περίεργα τηλεφωνήματα, καθυστερούσε να έρθει σπίτι. Τον παρατηρούσα αδύναμη να πιστέψω αυτά που βλέπω.

Ο επόμενος μήνας ήταν οδυνηρός! Ήταν σαν να είχα σπίτι έναν άλλο άνθρωπο. Ξενυχτούσε χωρίς καν να κρατάει τα προσχήματα.

Άρχισα να καυγαδίζω μαζί του και ήταν η πρώτη φορά στα χρόνια που ζούσαμε μαζί. Προσπάθησα να του μιλήσω δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Μου έλεγε ότι είμαι υπερβολική,ότι φταίνε οι ορμόνες ότι δεν τρέχει τίποτε και ότι είναι όλα της φαντασίας μου.

Αδύναμη να κάνω οτιδήποτε απευθύνθηκα στον αδερφό μου να δει τι συμβαίνει.

Όλα βγήκαν στη φόρα Γιώργος είχε σχέση με στριπτιζέζ.

Την είχε γνωρίσει την αποφράδα εκείνη ημέρα των γενεθλίων του που βγήκε με τους φίλους του. Ήταν ξετρελαμένος μαζί της και ξόδευε τα μαλλιά της κεφαλής του. Άβγαλτος εκείνος, εκείνη έμπειρη και κωλοπετσωμένη, είδε ένα νέο όμορφο άντρα με οικονομική άνεση, έπεσε επάνω του και τον έκανε υποχείριο της.

Ο αδερφός μου βλέποντας με αδύναμη και ανίκανη να αντιδράσω έκανε τρελή φασαρία. Τον απείλησε και τον έδιωξε από το σπίτι. Τάχα προσβεβλημένος που μπλεχτήκαν οι συγγενείς πήρε των ομματιών του και εξαφανίστηκε.

Ο γιος μας γεννήθηκε ένα μήνα μετά φυσικά χωρίς τον μπαμπά του. Δεν ήρθε καν να τον δει στο μαιευτήριο!

Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια, χωρίς το παιδί μου να γνωρίσει τον πατέρα του! Δεν το είχε κρατήσει ποτέ στην αγκαλιά του.

Καμιά επαφή με κανένα!! Είχε ξεκόψει από όλους, φίλους, συγγενείς, γνωστούς. Ακόμη και από τους γονείς του είχε ξεκόψει Τα πεθερικά μου που ήταν πάντα κοντά μας και βοηθούσαν όσο μπορούσαν τον είχαν ξεγράψει!

Από ότι έμαθα συγκατοικούσε με την Ουκρανή στριπτιζέζ και μεγάλωνε το δικό της παιδί. Παράλληλα άρχισε να εξανεμίζεται η περιουσία που είχε στο όνομα του.

Στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν, είχε πουλήσει τα πάντα έμεινε στον άσσο και μετά από αυτό τον εγκατέλειψε η Ουκρανή σύντροφός του και έφυγε από την Ελλάδα.
Ήταν πλέον μόνος!!

Η πρώτη επαφή επαναπροσέγγισης έγινε με τους γονείς του. Δικαιολογήθηκε ότι κάτι έπαθε, ότι τυφλώθηκε ότι κάτι του έκανε αυτή η γυναίκα και δεν σκεφτόταν λογικά, ότι ντρέπονταν και ότι είχε μετανιώσει για το κακό που μας είχε κάνει.

Τα παιδιά μου τα συνάντησε για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, όταν είδε για πρώτη φορά το μικρό μας.
Έδειχνε έμπρακτη μεταμέλεια και άρχισε να με πλησιάζει ξανά με σκοπό την επανασύνδεση! Μου ζήτησε να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία! Για δύο χρόνια με φλέρταρε κανονικά! Μου έστελνε λουλούδια, βγαίναμε κρυφά ραντεβού. Μου έκανε τόσο στενό μαρκάρισμα ώσπου αποφάσισα να τον δεχτώ πίσω στο σπίτι!

Όλοι φίλοι και γνωστοί αιφνιδιάστηκαν με την απόφασή μου. Και εγώ ακόμη δεν έχω απαντήσεις. Υπήρχαν πολλοί λόγοι.

Ο κυρίαρχος λόγος είναι ότι ποτέ δεν τον είχα ξεπεράσει!

Ήταν ο μόνος άνδρας που ερωτεύτηκα. Στη διάρκεια του χωρισμού μας είχα κάποιες σχέσεις. Όλες αποτυχημένες! Κατάφεραν να ρίξουν την αυτοπεποίθηση μου στα πατώματα. Για αυτούς ήμουν η ζωντοχήρα με τα δυό παιδιά.

Η μοναξιά ήταν αφόρητη! Όλοι οι κοινοί φίλοι και γνωστοί αισθάνονταν αμήχανα πλέον να κάνουμε παρέα.

Ο ποιο σημαντικός λόγος φυσικά ήταν τα παιδιά. Τους έλειπε το πατρικό πρότυπο και παράλληλα ο χρόνος που διέθετα με τις τρεις δουλειές που είχα ήταν ελάχιστοςκαι είχαν αρχίσει να βγάζουν περίεργες συμπεριφορές κυρίως αυτό που ήταν κοντά στην εφηβεία.

Όπως και να έχει, είναι πολύ δύσκολη η ζωή της χωρισμένης!!
Πλέον συγκατοικούμε έξι μήνες. Με την βοήθεια των γονιών του προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα για αυτόν ,για τα παιδιά.

Σίγουρα γυαλί που ράγισε δεν ξανακολλάει.

Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τα καταφέρουμε.

πηγη

48 αγαπημένοι διάσημοι Έλληνες που έφυγαν από τη ζωή το 2020 και για κάποιους δεν είχαμε ιδέα

Βρήκανε Προϊστορική ✞ΤΑΦΗ✟ αλλά η αρχαιολόγος ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ.