in

Οι δικαιολογίες που εξόργισαν τη μητέρα που έκανε πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της και δεν εμφανίστηκε κανείς

«Ήμουν εντελώς συντετριμμένη βλέποντας την κόρη μου να κάθεται μόνη της ενώ έτρωγε την πίτσα της. Δεν κόψαμε καν την τούρτα της. Μου ράγισε η καρδιά», είπε η μητέρα

Η μητέρα που είπε ότι ούτε ένα από τα 27 παιδιά που κάλεσε στο πάρτι γενεθλίων της τρίχρονης κόρης της δεν εμφανίστηκε, αποκάλεσε τους γονείς «αναίσθητους» γιατί την έστησαν χωρίς να δώσουν καθόλου εξηγήσεις.

Είπε όμως ότι η κόρη της έχει πλέον κατακλυστεί από χιλιάδες μηνύματα και προσφορές δώρων από αγνώστους στο διαδίκτυο, αφού η ιστορία της έγινε viral.

Η 27χρονη Μπρεάνα Στρονγκ, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών είχε μεγάλη απήχηση στο TikTok όταν αποκάλυψε ότι δεν εμφανίστηκε κανένα παιδάκι στο πάρτι γενεθλίων της μικρής κόρης της, Έιβερι, το Σαββατοκύριακο – παρά το γεγονός ότι 27 είχαν προσκληθεί και 13 είχαν πει πως θα πάνε.

Η Μπρεάνα μίλησε για τη «σπαρακτική» δοκιμασία στη «DailyMail», αποκαλύπτοντας ότι ήταν «εντελώς συντετριμμένη».

Όπως είπε η 3χρονη κόρη της δεν είχε καν την ευκαιρία να απολαύσει την τούρτα της και έπρεπε να καθίσει και να φάει μόνη της την πίτσα.

Η Μπρεάνα έριξε τα βέλη της στους γονείς που δεν εμφανίστηκαν στο πάρτι.

Η μητέρα εξήγησε ότι είχε σχεδιάσει μια τεράστια γιορτή για την κόρη της σε μια «εσωτερική παιδική χαρά με θέμα τη ζούγκλα» με γιγαντιαίες τσουλήθρες, λάκκους με μπάλες και τούνελ.

Παρήγγειλε πίτσες, μια περίτεχνη τούρτα με θέμα τη Frozen και πολλά άλλα καλούδια, περιμένοντας ότι τουλάχιστον μερικά από τα 27 παιδιά που είχε καλέσει θα έρχονταν.

 

«Δημιούργησα τη δική μου πρόσκληση και την έστειλα σε πολλούς φίλους, με απαντήσεις όπως: “Θα είμαστε εκεί”, “Ανυπομονώ, τα παιδιά θα είναι τόσο ενθουσιασμένα” κ.λπ.”», είπε στη «DailyMail».

«Δημιούργησα ακόμη και μια εκδήλωση στο Facebook. Προσκάλεσα 13 διαφορετικές οικογένειες, με 27 παιδιά. Την ημέρα πριν από το πάρτι επτά οικογένειες είχαν απαντήσει ότι θα έρθουν. Υπολόγιζα ότι θα έρχονταν 13 παιδιά τουλάχιστον».

Αλλά η Μπρεάνα είπε ότι ξύπνησε το πρωί του πάρτι και ανακάλυψε ότι τρεις από τις οικογένειες είχαν αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή, χωρίς καμία εξήγηση.

Παρόλα αυτά, πήγε στον παιδότοπο με την κόρη της. Κανείς δεν ήταν εκεί κατά την άφιξή τους, οπότε έστειλε μηνύματα σε όσους είχαν ακόμα τις απαντήσεις τους στο «θα πάω» για να δει πού βρίσκονταν.

Αλλά η Μπρεάνα είπε ότι ο χρόνος περνούσε και κανείς δεν εμφανίστηκε ούτε απάντησε στα μηνύματά της.

«Πέρασαν άλλα 15 λεπτά και ήξερα ότι δεν θα έρχονταν», είπε. «Ήμουν εντελώς συντετριμμένη βλέποντας την κόρη μου να κάθεται μόνη της ενώ έτρωγε την πίτσα της. Δεν κόψαμε καν την τούρτα της. Μου ράγισε η καρδιά».

Η Μπρεάνα παραδέχτηκε ότι ήταν περισσότερο αναστατωμένη η ίδια και όχι τόσο η κόρη της – αφού η μικρή εξακολουθούσε να διασκεδάζει στον παιδότοπο και ήταν πολύ μικρή για να καταλάβει τι είχε συμβεί.

«Ξέρω ότι η κόρη μου δεν κατάλαβε τη διαφορά», εξήγησε. «Εξακολουθούσε να παίρνει ό,τι ήθελε».

Οι ακυρώσεις πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα – οπότε η Μπρεάνα έπρεπε να πληρώσει για το πάρτι, αλλά είπε ότι ο παιδότοπος τη χρέωσε με το μικρότερο πακέτο, το οποίο ήταν 200 δολάρια, παρόλο που εκείνη είχε κλείσει το μεγαλύτερο.

Πρόσθεσε ακόμα ότι «όσο κι αν πληγώθηκε», είναι ευγνώμων γιατί τώρα ξέρει «ποιοι είναι οι πραγματικοί της φίλοι».

Πριν ανεβάσει το βίντεο στο TikTok, η Μπρεάνα εξέφρασε τον θυμό της στα Instagram Stories της – επειδή «ήξερε ότι οι γονείς που ήταν καλεσμένοι θα το έβλεπαν» – και είπε ότι πολλοί από αυτούς έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη, αλλά εκείνη δεν ήθελε να την ακούσει.

«Έλαβα μηνύματα από εκείνους που ήταν καλεσμένοι και με ενημέρωναν: “Ήταν ένα απαίσιο πρωινό με τα αγόρια” ή “Λυπάμαι πολύ. Το ξεχάσαμε”, ή, “Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε! Τα παιδιά δεν αισθάνονται καλά”».

Η μητέρα έλαβε πολλά μηνύματα συμπαράστασης

 

 

«Για μένα ήταν πολύ απρόσεκτο εκ μέρους των γονέων που είχαν προσκληθεί. Έστειλα μηνύματα, έκανα αρκετές φορές αναρτήσεις στο Facebook για την εκδήλωση και μάλιστα έκανα μια ανάρτηση στο Instagram για το πόσο ενθουσιασμένη ήταν η Έιβερι για το αυριανό της πάρτι. Είναι πολύς χρόνος, προσπάθεια και χρήμα για να στήσεις ειδικές εκδηλώσεις για οτιδήποτε. Αισθάνομαι επίσης ότι τα πάρτι έχουν δυστυχώς εκλείψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εξακολουθώ να είμαι απογοητευμένη με αυτό που συνέβη, αλλά ξέρω ότι υπάρχει πάντα η επόμενη χρονιά».

 

 

www.protothema.gr

Βρήκα στην Εθνική, κοπέλα να κάνει ωτοστοπ. Νιώθω περήφανος που τη σεβάστηκα και τη βοήθησα – Η ιστορία οδηγού

“Βρισκόμουν στο αεροδρόμιο. Τις είδα που είχαν αγκαλιαστεί σφιχτά και η μάνα της ψιθύριζε”