in

«Παλεύει για την ζωή της στο χειρουργείο και»: Αποκάλυψη σεισμός για την Αθηνά Ωνάση

Ποια η απαράδεκτη συμπεριφορά της Αθηνάς Ωνάση στον συνεργάτη της Αλέξη Μανθεάκη;

Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας με την οικογένεια διακόπτει κάθε επικοινωνία με την Αθηνά Ωνάση εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο λόγος για τον Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του και λίγο πριν πεθάνει, αποκαλύπτει τον λόγο.

«Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της! είπε ο Αλέξης Μανθεάκης.

Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!», λέει στην espresso ο Αλέξης Μανθεάκης για την Αθηνά Ωνάση και συνεχίζει:

«Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει «ούτε ένα ευρώ» μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!» συμπλήρωσε ο Αλέξης Μανθεάκης.

Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι η Αθηνά Ωνάση: «Διαλυμένη» η γυναίκα που «κατέστρεψε»

«Φωτιά» είχαν πάρει τα δημοσιεύματα σχετικά με το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, που φάνηκε να αποτελεί η Αθηνά Ωνάση, με τη γυναίκα που «καταστράφηκε» από αυτό το σκηνικό να είναι «διαλυμένη».

Το διαζύγιο της κληρονόμου με τον Αλβάρο, με σοκαριστικές λεπτομέρειες για το πώς την απατούσε να έρχονται στο φως, ακολούθησε ένα νέο ειδύλλιο, αυτό με τον ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ξένων περιοδικών σε όλο τον κόσμο.

Εδώ και πολλούς μήνες όλοι συζητούν για έναν φλογερό έρωτα και οι φήμες καταλάγιασαν μόνο όταν έγινε γνωστό πώς ο Αλμπέρτο εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με την επιχειρηματία Αναλίσα Τζιουντίνι.

Η γνωριμία της Αθηνάς Ωνάση ξεκίνησε όταν η χρυσή κληρονόμος τού πούλησε το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, το οποίο του πήρε επεισοδιακά μετά το τέλος του γάμου τους.

Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η Αθηνά Ωνάση και ο Ιταλός ιππέας έχουν έρθει πολύ κοντά, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και εκτός αγώνων. Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υποστηρίζουν ότι ο Ζόρζι εκδηλώνει την πρόθεσή του ακόμα κα ινα χωρίσει με τη σύζυγό του για να ζήσει τον έρωτα του με την Αθηνά Ωνάση.

Από τη μεριά της η Αναλίσα Τζιουντίνι δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στα social media της για να δείξει ότι ο γάμος της είναι μία χαρά. Μάλιστα, οι τελευταίες αναρτήσεις της είναι από διακοπές τους, αλλά και τα πρόσφατα γενέθλια του ιππέα.

Πάντως, ο Αλμπέρτο Ζόρζι, η σύζυγός του και η Αθηνά Ωνάση, δεν έχουν κάνιε καμία δήλωση προς το παρόν που να δείχνει τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

 

www.tilestwra.com

«Χιονίζει αλλά πρέπει να πάω στο Νεκροταφείο, το μνήμα του γιόκα μου είναι παγωμένο και κρυώνει»

Eχασε το πόδι της εξαιτίας ενός… ταμπόν!