in

Προσέλαβε Ιδιωτικό Ντετέκτιβ Για Να Βρει Τη Μαμά Της. 10 Χρόνια Αργότερα, Βλέπει ΑΥΤΗ Τη Φωτογραφία .

Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν να ζείτε όλη σας τη ζωή σκεπτόμενοι ότι η μητέρα σας ήταν νεκρή εδώ και δεκαετίες, και να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι ήταν όλα ένα ψέμα; Αυτό ακριβώς συνέβη στη Ramona Altamirano, από την Κόρδοβα της Αργεντινής.

Όταν η Ramona ρώτησε τον πατέρα της στην ηλικία των οκτώ τι είχε συμβεί στη μητέρα της, την οποία δεν είχε γνωρίσει ποτέ, η απάντησή του ήταν λακωνική και δεν δέχτηκε περισσότερες ερωτήσεις. «Η μαμά σου είναι νεκρή και αυτό ήταν».

Η μητέρα της υποτίθεται ότι πέθανε όταν εκείνη ήταν μόλις 7 μηνών, και τότε η Ramona πήγε να ζήσει με τη γιαγιά της. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η γιαγιά πέθανε και η Ramona στη συνέχεια μετακόμισε με μια θεία της.

Καθώς μεγάλωνε, η Ramona άρχισε να ακούει άλλες ιστορίες για τη μητέρα της, και άρχισε να συνειδητοποιεί κάποια πράγματα. «Έμαθα ότι η μητέρα και ο μπαμπάς μου μάλωσαν άσχημα και τότε εκείνη μας εγκατέλειψε.» Η ξαδέρφη της Ramona ήρθε για επίσκεψη μια φορά και της είπε ότι είχε δει τη μητέρα της Ramona στον δρόμο. Αλλά η θεία της γρήγορα και απότομα διέκοψε τη συζήτηση.

Η Ramona υποψιαζόταν ότι κάτι συνέβαινε, αλλά αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή της. Παντρεύτηκε και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Αλλά πάντα αναρωτιόταν αν η μητέρα της είχε πράγματι πεθάνει ή την εγκατέλειψε ή αν κάτι τρομερό είχε συμβεί σε αυτήν.

Η οικογένειά της Ramona άρχισε να ψάχνει για τη μητέρα της στα κρυφά. Ο σύζυγός της, Enrique, προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ και η κόρη της, Ivana, άρχισε μια αναζήτηση που θα διαρκούσε πάνω από 10 χρόνια. Είχε ελέγξει εκλογικούς καταλόγους, επισκέφθηκε γυναίκες που αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν εκείνη, ήρθε σε επαφή με ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που εξειδικεύεται στην αναζήτηση αγνοουμένων, στράφηκε ακόμη και στο Facebook.

Αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειες της ήταν μάταιες. Στο τέλος, η Ramona υποχώρησε και παρέδωσε στην κόρη της το μοναδικό πράγμα που είχε απομείνει από τη μητέρα της: ένα πιστοποιητικό γέννησης με το πλήρες όνομα της μητέρας της – Blanca Rosa Taborda.

Η Ivana στη συνέχεια πήγε στο γραφείο εγγραφής πολιτών με το έγγραφο, και ο κόσμος που γνώριζε κατέρρευσε. Είδε την υπάλληλο να επιστρέφει κρατώντας ένα έγγραφο και ήταν πεπεισμένη ότι ήταν ένα πιστοποιητικό θανάτου. Αλλά προς μεγάλη έκπληξή της, αυτό που της παρέδωσε ήταν μια διεύθυνση!

Τέλος, μετά από 10 χρόνια αναζητήσεων, ελπίδων και απογοητεύσεων η Ivana είχε μια τοποθεσία – μια τοποθεσία που θα μπορούσε να πάει και να προσπαθήσει να εντοπίσει τη γιαγιά της. Χωρίς δισταγμό, πήρε ένα ταξί και κατευθύνθηκε προς τη διεύθυνση.

«Ήταν μια πανσιόν, με έναν μακρύ διάδρομο. Έκλαιγα από τη στιγμή που την είδα μέχρι που ήταν στο πλευρό μου. Είχε το πρόσωπο της μητέρας μου, μόνο πιο ηλικιωμένο. Δεν ήξερα τι να της πω. Είμαι η κόρη της Ramona Altamirano, ξέρεις ποια είναι;»

Έκανε παύση, πήρε μια βαθιά ανάσα και είπε: «Πώς μπορώ να μην ξέρω; Είναι το μωρό μου,» θυμάται η Ivana να της λέει. Ο οδηγός ταξί, συγκινημένος από την ιστορία και την συνάντηση, απαθανάτισε την ακόλουθη φωτογραφία:

Και αυτή την ίδια φωτογραφία έδειξε η Ivana στη Ramona. Η καρδιά της σταμάτησε όταν την είδε – η μητέρα της ήταν ζωντανή! Μετά από 54 χρόνια χωρίς να την έχει στη ζωή της, μη γνωρίζοντας αν ήταν νεκρή ή ζωντανή, μπορούσε να την δει επιτέλους ξανά.

Η ιστορία του τι συνέβη στη Blanca είναι πραγματικά πολύ λυπηρή: όταν η Ramona ήταν 7 μηνών, η μητέρα της αρρώστησε σοβαρά και εισήχθη στο νοσοκομείο. Αλλά όταν επέστρεψε για να βρει τη Ramona, δεν ζούσε πια με την πεθερά της και η θεία της από θυμό την έδιωξε.

Η Blanca πέρασε χρόνια ζώντας στους δρόμους και απέκτησε άλλα δύο παιδιά σε αυτό το διάστημα (ένα που έχασε τη ζωή του και ένα που γεννήθηκε με σοβαρή αναπηρία). Όταν η Ivana την βρήκε, πωλούσε γραμματόσημα και κεριά στην πόρτα της εκκλησίας.

Ωστόσο, παρά την άσχημη κατάστασή της, πάντα έψαχνε για την κόρη της και όταν έβλεπε κορίτσια να περνάνε, πάντα πίστευε ότι θα μπορούσαν να είναι η Ramona. Όμως τώρα φαινόταν ότι η ζωή της είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Τον Δεκέμβριο του 2015, η Ramona ταξίδεψε με όλη την οικογένειά της για να συναντήσει τη μητέρα της. Όπως αποδεικνύεται, ζούσε μόλις μία ώρα μακριά από το σπίτι της!

Όταν η Blanca αγκάλιασε την κόρη της για πρώτη φορά έπειτα από 54 χρόνια, είπε: «Σε έψαχνα για όλη μου τη ζωή, περίμενα για αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή, ήθελα απλά να σε δω πριν πεθάνω.»

Για αυτές τις δύο γυναίκες, σήμερα 56 και 86 ετών αντίστοιχα, μια νέα ζωή έχει αρχίσει: νέα βιώματα, χαρούμενες στιγμές, και αμέτρητες οικογενειακές γιορτές. Για 54 χρόνια κρατούσαν ζωντανή την ελπίδα να δουν η μία την άλλη ξανά, και τώρα μπορούν να ξαναχτίσουν αυτό τον δεσμό που ενώνει τη μητέρα και την κόρη και που διαρκεί μια ζωή.

 

Πηγή: fanpage.gr

Τον Πήρε Τηλέφωνο Ο Γιος Του, Τον Οποίο Είχε Κηδέψει Πριν Από 11 Μέρες! -ΦΩΤΟ

Είδε Ένα 5χρονο Αγόρι Να Κυκλοφορεί Μόνο Του Στον Δρόμο, Στις 4 Τα Ξημερώματα. Μόλις Το Παρατήρησε Λίγο Καλύτερα.