in

Σασμός: Θα κρεμαστεί! Αυτό είναι το φρικιαστικό τέλος της Γιαγιάς Ειρήνης

Ο Σασμός έχει την τιμή, μεταξύ άλλων, να έχει στο δυναμικό του δυο ολόκληρα χρόνια τώρα μια συγκλονιστική ηθοποιό, με μεγάλο ιστορικό:

Την Όλγα Δαμάνη. Η τηλεοπτική «Γιαγιά Ειρήνη», ξεκίνησε την καριέρα της με διάφορες θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» ενώ αργότερα ακολούθησαν διάφορες τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Τα τελευταία δυο χρόνια το κοινό την αποθεώνει καθημερινά για την ερμηνεία της στη σειρά του ALPHA που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο κύκλο είχε ακουστεί πως θα πεθάνει. Αυτό, βέβαια, όχι μόνο δεν συνέβη ποτέ αλλά είναι ολοφάνερο πως όσο περνάει ο καιρός αναλαμβάνει και περισσότερη δράση.

Η Γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει στον τρίτο κύκλο του Σασμού

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, είναι από τις ηρωίδες που θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο, αλλά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από καλά επιβεβαιωμένες πηγές του περιοδικού Tv24 το μέλλον της θα είναι σύντομο και συγκεκριμένα θα κρεμαστεί αφού κρύβει και άλλα μυστικά από την οικογένειά της.

Το τέλος των ανθρώπων που έχει δίπλα της

Αντώνης και Μαρίνα

Άλλοι είχαν πεθάνει τον Δημήτρη Ήμελλο, ενώ κάποιοι άλλοι τον ήθελαν να φεύγει με τη Μαρία Πρωτόπαππα από την Κρήτη και κατά συνέπεια και από τη σειρά.

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν φαίνεται να ισχύει. Αντώνης και Μαρίνα θα περάσουν άσχημα στα επόμενα επεισόδια αφού εκείνος θα επανέλθει μεν από τη σφαίρα που έφαγε από τον Ευθύμη Φαρμάκη, όμως θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία και δεν θα θυμάται ούτε τη Μαρίνα. Όμως οι σεναριογράφοι της σειράς μάς έχουν μάθει πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα σε αυτό το χωριό.

Έτσι λοιπόν, ο αστυνόμος της Άνω Ποριάς θα συνέλθει και θα ζήσει ευτυχισμένος με τη γυναίκα της ζωής του. Ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει, αφού το άγρυπνο μάτι του Φαρμάκη θα τον ακολουθεί παντού. Ο σκοτεινός αυτός άντρας δεν θα ηρεμήσει αν δεν τον στείλει να δώσει χαιρετίσματα στη γυναίκα του, όπως είπε και στον Πάνο, πριν τον χαιρετίσει για πάντα.

Αργυρώ και Αστέρης

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως οι δύο ηθοποιοί, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, είχαν δηλώσει πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν και πως θέλουν ο κόσμος να τους γνωρίσει την επόμενη χρονιά και μέσα από άλλους ρόλους.

Τελικά όμως λέγεται πως και οι δύο θα συνεχίσουν και θα ολοκληρώσουν τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς, ο οποίος έχει βάλει σε κίνδυνο όλους τους ήρωες της Άνω Ποριάς και κυρίως τις οικογένειές τους. Λέγεται πως στο τέλος του φετινού κύκλου εκείνος θα μάθει πως ο Πετρής είναι γιος του και θα αντιδράσει για το μυστικό που του είχε κρατήσει τόσα χρόνια η Αργυρώ, από τη στιγμή μάλιστα που είχαν αποφασίσει να μην κρύβουν πλέον πράγματα ο ένας από τον άλλον.

Και πάλι όμως η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που θα τους ενώσει ξανά. Στον τρίτο κύκλο θα ενωθούν και πάλι. Μέχρι τότε και κατά τη διάρκεια της σεζόν που παρακολουθούμε φέτος, ο Σταύρος θα τους θυμίζει με διάφορους τρόπους την παρουσία του αλλά και την προδοσία που έζησε από την Αργυρώ από τη στιγμή που οι δυο τους πήγαν στην Κρήτη.

Παύλος Βρουλάκης

Σασμός το τέλος του παύλου βρουλάκη

Έφερε νέο αίμα στο ορεινό χωριό της Κρήτης και η αλήθεια είναι πως όλοι υποκλίθηκαν στην υποκριτική του ικανότητα.

Όμως ο εξαιρετικός Στέλιος Μάινας έχει ήδη δηλώσει στους ιθύνοντες της παραγωγής πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Εκείνοι του προσέφεραν γη και ύδωρ για να αλλάξει γνώμη και τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση.

Θα είναι και στην τρίτη σεζόν αλλά μόνο για 30-35 επεισόδια. Δηλαδή για έναν μήνα θα βλέπουμε τον αγαπημένο μας Παύλο Βρουλάκη στον τρίτο και τελευταίο κύκλο. Μην ελπίζετε όμως σε επανασύνδεσή του με την πρώην σύζυγό του. Σύντομα θα δούμε πως το γυαλί μεταξύ Αιμιλίας και Παύλου θα ραγίσει. Αυτό που συζητιέται έντονα είναι η ύπαρξη μιας νέας γυναίκας στη ζωή του, που μπορεί να είναι από τις πρωταγωνίστριες που ήδη βλέπουμε.

Έστειλε στον πρώην της ένα τόνο κρεμμύδια: «Η σειρά σου τώρα να κλάψεις»

Αποφάσισαν να μιλήσουν για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά