in

Σοκ για την Αμάντα Μανωλάκου: “Μπορεί να μείνω παράλυτη ή να τυφλωθώ. Μου το ανακοίνωσαν πολύ σκληρά οι γιατροί”

Η Αμάντα Μανωλάκου βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night Show”, χθες, Τρίτη, το βράδυ και μίλησε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας που ανακάλυψε πριν μερικά χρόνια.

Τα συμπτώματα της Αμάντας Μανωλάκου για το αυτοάνοσο που έχει
Όπως υπογράμμισε η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” “την πρώτη φορά που πήγα στο “My Style Rocks” ήταν μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή μου, όταν έμαθα για το αυτοάνοσό μου… Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας… Είναι δύσκολο. Τα συμπτώματα ήταν ότι ξαφνικά εκεί που καθόμουν έβλεπα το ταβάνι να κουνιέται, το ίδιο και όταν ξάπλωνα. Μετά είχα αστάθια, έβλεπα το πάτωμα να κουνιέται όταν περπατούσα… Πήγα στο νοσοκομείο και το ανακάλυψα. Έκανα πολλές εξετάσεις. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που πιστεύω ότι σε πέντε χρόνια δε θα υπάρχει η σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν είναι τίποτα, όλα είναι θέμα ψυχολογίας και ειδικά το συγκεκριμένο αυτοάνοσο. Το έχεις αλλά ο άλλος δεν το καταλαβαίνει”.

Πως διαχειρίστηκε η Αμάντα Μανωλάκου τη σκλήρυνση κατά πλάκας
Για τον τρόπο που το έμαθε, αλλά και το πως το διαχειρίστηκε, η Αμάντα Μανωλάκου επεσήμανε “μου το είπαν πολύ σκληρά ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας στο νοσοκομείο, με σόκαρε. Να μην το κάνουν αυτό οι γιατροί, αν και καλά έκαναν. Χρειάζεται ψυχολόγος. Σοκαρίστηκα. Εγώ θέλω να ξέρω τα πάντα, αλλά θέλω να μου τα εξηγήσεις. Τα επόμενα δύο χρόνια περίπου ήταν να ρωτάω. Δεν γκούγκλαρα ποτέ για τη νόσο μου, άκουγα τους γιατρούς μου με ευλάβεια και ρωτούσα τη μαμά μου αν θα πεθάνω. Της έλεγα “ορκίσου μου” γιατί ο γιος μου ήταν μόλις ενός έτους. Ρωτούσα τους γιατρούς, αν θα πεθάνω και μου είχαν εξηγήσει ότι “δεν θα πεθάνεις, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνεις παράλυτη σε βάθος χρόνου”. Μπορεί, όμως και να μην γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να μείνεις τυφλή. Δεν το ξέρουν με σιγουριά. Αυτό μπορεί να σε χτύπησε τώρα και να “κοιμηθεί” και να μην σε ξαναχτυπήσει, αλλά μπορεί και να “ξυπνήσει’ ραγδαία και να χάσεις τη ζωή σου ή να μείνεις σε ένα καροτσάκι. Το έμαθα στα 30, ήμουν μικρή σε ηλικία, μεγάλη για σκλήρυνση”.

«Ντρέπομαι που κάθομαι εδώ»: Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Κουδουνάρη – Φώναζε & έφυγε έξαλλος από το πλατό

Ξέσπασμα Κουδουνάρη: Χαμός στο πλατό του “My Style Rocks” με αφορμή την εμφάνιση της Αμάντας Μανωλάκου. Ο γνωστός κριτής βγήκε εκτός εαυτού και αποχώρησε από το πλατό πετώντας το σακάκι του.

Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Στέλιο Κουδουνάρη – Έφυγε από το πλατό

Τρομερή ένταση επικράτησε στο πλατό του «My Style Rocks» ανάμεσα στο Στέλιο Κουδουνάρη και την Αμάντα, μετά την υψηλή βαθμολογία που έλαβε από τις συμπαίκτριες της, για ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο σύμφωνα με τον σχεδιαστή δεν είχε κάποιο στυλιστικό ενδιαφέρον.

Το γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση του Στέλιου Κουδουνάρη

Ο κριτής του “My Style Rocks” είπε έξαλλος στην Αμάντα Μανωλάκου: «Ντρέπεται και η μόδα. Εγώ ντρέπομαι που κάθομαι εδώ και σχολιάζω ένα φόρεμα. Θες να φύγεις, φύγε. Θες να μείνεις, φόρεσε κάτι! Τι συζητάμε; 3 και 4! Και συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ένα σκετσάκι εδώ πέρα. Με ένα φόρεμα και σου βάζουν τριάρια και τεσσάρια! Κάποια στιγμή πρέπει να φωνάξω και εγώ εδώ πέρα. Τσακώνεστε όλες κάθε μέρα, σε όλα τα επεισόδια, για τους βαθμούς, για τα ρούχα! Και έρχεται ένα κορίτσι με ένα φόρεμα και γίνεται αυτό το πράγμα».

Τότε η Αμάντα Μανωλάκου αποχώρησε από το πλατό με τον κριτή να θυμώνει ακόμα περισσότερο και να αποχωρεί και εκείνος βγάζοντας το σακάκι του.*

Πηγή:www.alldaynews.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Ο γιος του δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, πήγε σπίτι και έπαθε σοκ: Νεκρός ξαφνικά 41χρονος πατέρας μες τη νύχτα

Παιδί πασίγνωστου ηθοποιού άλλαξε φύλλο.