in

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτοί θα πάρουν την περιουσία της – Το «φιλέτο» στην Ακρόπολη και η κληρονομιά

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά από τόσα χρόνια καριέρας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη περιουσία, που μάλιστα εμπεριέχει και ένα «φιλέτο» στην Ακρόπολη. Ποιοι θα πάρουν την κληρονομιά;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αυτές τις ημέρες περνάει μια περιπέτεια με την υγεία της με την είδηση της νοσηλείας της να δημιουργεί ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο και φυσικά στο κοινό, που έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια τη μυθική ηθοποιό.

Αυτή είναι η περιουσία της

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ίδια, πριν από ένα χρόνο στο περιοδικό “Χάι” είχε αποκαλύψει ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων, που έχει βγάλει έχουν πάει το βεστιάριο, που διατηρεί.

Εκτός από την αγάπη για τα ρούχα και τον καλλωπισμό η ηθοποιός είχε αναφέρει ότι έχει δημιουργήσει μια περιουσία με ακίνητα. Το σπίτι της στην Κινέτα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, καθώς και εκείνο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία της Ζωζώς θα κληρονομηθούν από τα ανίψια της, καθώς έχει κάνει τη διαθήκη της.

Το σπίτι στην Κινέτα γιατί δεν το φτιάχνετε;

Λόγω κόστους. Ό,τι χρήματα είχα και δεν είχα, τα έβαλα σε αυτό το σπίτι. Παρότι βλέπω από πάνω τα καμένα, το έχω συνηθίσει. Ξεπέρασα τη στεναχώρια. Την ημέρα που κάηκε, ήμουν μακριά και όταν γύρισα και το είδα, δεν έκλαψα καθόλου. Ήρθαν οι δημοσιογράφοι και τους έκανε εντύπωση αυτό

Σκεφτήκατε να το πουλήσετε;

Μου είπαν πολλοί ότι μπορώ να πάρω καλά χρήματα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Βρέθηκε κάποιος κάποτε πριν καεί και μου πρόσφερε πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν το πουλάω. Νομίζω ότι η θάλασσα είναι μόνο εδώ στην Κινέτα, ότι δεν υπάρχει άλλου. Αργότερα τι θα γίνει δεν ξέρω. Εγώ «έφτιαξα» την Κινέτα, περνούσαν τα λεωφορεία και έκαναν στάση λέγοντας «εδώ είναι το σπίτι της Ζωζώς». Έβγαλαν και δρόμο στο όνομα μου. Έκανα πολλά πράγματα για την Κινέτα, δωρεάν χοροεσπερίδες και άλλα. Έχω δώσει τον εαυτό μου σε αυτή την περιοχή.

Βγάλατε χρήματα από την ομολογουμένως τεράστια και αξιοζήλευτη καριέρα σας;

Χρήματα έβγαλα πάρα πολλά! Καταρχήν το σπίτι στην Κινέτα μου στοίχισε πάρα πολύ. Είμαι όμως σπάταλη, γιατί έχω τεράστιο βεστιάριο. Δεν θα βάλω ποτέ κάτι παλιό σε κάποια δουλειά, αλλά θα ράψω κάτι καινούργιο. Είναι αρρώστια αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να κρατήσω χρήματα.

Έχετε κάνει διαθήκη;

Δεν έκανα. Έχω ανίψια και θα μοιραστούν ό,τι έχω. Έχω και ένα διαμέρισμα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Είχα άλλα 3-4 τα οποία νοίκιαζα. Μετά άρχισα να τα πουλάω.

Γιατί τα πουλήσατε;

Δεν ξέρω γιατί. Είχα-τρέλα, δεν ήμουν στα οικονομικά καλή, η μάνα μου όσο ζούσε, με βοηθούσε. Τα έτρωγα τα χρήματα στον εαυτό μου, να βγω ωραία, να πάρω κοσμήματα. Όλα αυτό βέβαια, πάντα για τη δουλειά μου.

Πύρρος Αναγνωστόπουλος: Ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη μίλησε πρώτη φορά για την υγεία της – «Είμαι κάθε μέρα στο πλευρό της»

Ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Πύρρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε πρώτη φορά για την υγεία της, αναφέροντας πως είναι κάθε μέρα στο πλευρό της.

Η ηθοποιός αισθάνεται πολύ καλύτερα στην υγεία της, σύμφωνα με τον σύντροφό της.

Εισήχθη στο νοσοκομείο με χαμηλή πίεση και αφού παρέμεινε για λίγο στη ΜΕΘ, μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη, με τους γιατρούς να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.

Αφού έκανε επαναληπτικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι καλύτερα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα πάει στο σπίτι της.

Όπως ανέφερε ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος στο «Πρωινό»: «Η Ζωζώ είναι καλά. Είμαι κάθε μέρα στο πλευρό της. Η ψυχολογία της είναι καλά και ανεβασμένη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα πάρει εξιτήριο, είναι θέμα γιατρών».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν – Ο άντρας που την επισκέφτηκε λίγο μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Νέες δηλώσεις εξασφάλισε την Τρίτη 20/2 το Πρωινό από το στενό περιβάλλον της Ζωζώ Σαπουντζάκη και έτσι γνωστοποιήθηκαν τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της και την πιθανή ημέρα του εξιτηρίου της.

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης και ο Νικήτας Κακλαμάνης έχουν πολύ συχνή επικοινωνία με την ηθοποιό, τον σύντροφό της και όλους όσοι τη φροντίζουν – μεταφέροντας στον κόσμο, που αγωνιά για τη Ζωζώ, πως όλα πηγαίνουν καλύτερα! Μάλιστα ο κύριος Κακλαμάνης την επισκέφτηκε απευθείας μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο αποτελώντας μια ευχάριστη έκπληξη προς όλους, η κίνησή του αυτή.

Τα νεότερα για την υγεία της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Είναι πολύ δυνατή η Ζωζώ δε χαμπαριάζει. Μακάρι να είμαστε όλοι σαν τη Ζωζώ. Κάνει και πολύ καλή ζωή. Δεν έχει κάνει ποτέ της καταχρήσεις. Δεν πίνει, δεν καπνίζει. Φρόντιζε τον εαυτό της, αλλά ήταν και πολύ δουλευταρού και ακόμα είναι. Ακόμα και τώρα περπατάει με τον σύντροφο της. Φροντίζει τον εαυτό της, τη ζωή της και τους άλλους. Εγώ ξέρω ότι η Ζωζώ είναι καλά και ότι θα βγει. Μακάρι να βγει και να ξεκινήσει ξανά τις βόλτες της. Είναι ακούραστη, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν επεμβαίνω στη ζωή και στη διατροφή της, θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει. Να είναι καλά η γυναίκα», είπε ο Όμηρος Ευστρατιάδης.

Στη συνέχεια, στο Πρωινό μίλησε και ο Νικήτας Κακλαμάνης: «Επισκέφθηκα την κυρία Σαπουντζάκη από την πρώτη ημέρα της περιπέτειάς της και χωρίς να είμαι ο θεράπων γιατρός μπορώ να σας πω, ότι η αγαπημένη μας Ζωζώ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ξεπέρασε το ξαφνικό, αρκετά σοβαρό πρόβλημα που της παρουσιάστηκε και νομίζω είναι θέμα ημερών η έξοδός της από το νοσοκομείο».

alldaynews.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Νέα Οικογενειακή Τραγωδία με 5χρονη: Πέθανε μετά από νοσηλεία 20 ημερών – Είχε “χαθεί” και η αδερφή της από την ίδια ασθένεια

Με ποιο ζώδιο ταιρıάζω; Πóσο τıς 100 ταιρıάζουν τα ζώδια μας;